Volt már akit elküldtek a kórházból terhességi vérzéssel?
Figyelt kérdés
Szept 27.én volt meg utoljára a menstruaciom, volt 3 pozitív tesztem. Felhívtam a védőnőnket ( van már egy 1 évesem) mondtam neki mi a helyzet elmondta miket szedjek es amennyit tudok feküdjek. A fiammal el zavartak 6 hetesen. Amíg nincs sztk-s orvostól papíron a terhességről ( nov 27.-re kaptam idopontot) addig megtehetik, hogy elzavarnak?2018. nov. 23. 13:54
1/6 anonim válasza:
Vérzéssel bármikor fogadnak ügyeleten
2/6 A kérdező kommentje:
Veszprémi kórházból elküldtek, kolléganőmet szinten aki el is vetélt.
2018. nov. 23. 14:08
3/6 anonim válasza:
Ez érdekes, mert én hányással kerültem be ügyeletre 2 napja. Ugyan volt róla papírom, hogy 8 hetes vagyok, de a kutya nem kérdezte és kérte el.
Vettek vért és kaptam infúziót, kb egy szó nélkül, mert magától értetődő volt.
Mondjuk háziorvosi beutalóval mentem, de akkoris.... Nem akarom elbagatelizálni a magam baját se mert kb alig éltem, de azért a vérzésre oda kéne figyelni egy kismamánál mindegy, hány hetes.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát igen. Védőnő adott tanácsot mit mondjak, fiamnál is az volt a szerencse, hogy a nőgyógyászom felhívtam és ő mondta mikor ér be a kórházba és megnéz, de ő már nem dolgozik ott. Háza ér párom, bemegyünk és kihisztizem ha kell a vizsgálatot. De remélem nem kell hisztis pi**csat játszani. Anno amikor elküldtek idézem " nem biztos, hogy terhes jöjjön sztk-s rendelésre". Szülés se volt ott egy leány alom, lehet ezert vagyok ennyire negatív velük. :(
2018. nov. 23. 14:24
5/6 anonim válasza:
sajnálom a barátnődet is.sajnos sok orvos,korház bunko.vérzéssel vizsgálni kell téged,ha bajod sincsen akkor is.
6/6 A kérdező kommentje:
Voltam bent egy nagyon kedves dr.nő volt az ügyeletes 😊 megvizsgált csinált hasi és hüvelyi ultrahangot is. 8hetes 2 napos szívhangja is rendben van. Nagyon nagy szerencsém volt vele. 😊
2018. nov. 23. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!