Milyen karácsonyi menüt készítenétek mindenórás terhesen?
Én akkor leszek 38 hetes, de Itthon lesz a férjem a 12 éves lányunkkal. Karácsonyi menü húsleves lesz, sült csirke és sali. Ezt kérték az apjával közösen főznek sütnek is. De ha így szólt volna anyósom akkor megkértem volna akkor jőjjön el főzzön itt ha kell be is vásárol férjem neki.
Nekem már most nehéz a mozgás ha megszakadok sem tudnék sütni főzni most is rendelünk.
én 26 hetes leszek addigra hugival, de én már most fáradok meg fulladok
csak hús levest meg sülthúst+baconos-sajtos húst csinálok krumplival, mást nem vagyok hajlandó 😁 nem lesz terüljterülj asztalkám most
Konkrét személyes példam nincs, októberi a gyerek, az első közös karácsonyunkon viszont, a tíz hetes baba mellett én nem főztem.
Szetintem olyan menüt tervezz, amit most sem esne nehezedre elkészíteni. Egyébként meg lehet, hogy már babázni fogsz az ünnepek alatt, szóval anyósod erre is számolhat, ha annyira akar.
Ha egyébként is főzöl, miért olyan nagy probléma, hogy az anyósom megkérdezte, mit főzöl???
Ha meg minden bajod van, ami érthető, miért nem nyitod ki a szád és mondod el??
24-én: halászlé. (férfi dolga megfőzni, de ha nem, akkor is 1 óra alatt kész van)
25-én: Anyósnál ebéd
26-án: szülőknél ebéd.
tadam! mindenki jól lakott!
Amit szeretünk.
De nem anyósom kedvéért tenném. Azt mondta, akkor azt csinálod?
Szép élet..Én sajnos 39 hetesen mindjárt kb takarítani és pakolni fogok amúgy-költözés, ha csak főznöm kéne most nagyon tudnám értékelni.
Én vagyok az egyik 38 hetes aki főzni fog karácsonykor. Miért is vagyok lepontozva? Gondolom azért, mert nem az ágyban szenvedek és sajnaltatom magam, hogy jajj mindjárt megszülök, szolgáljon ki mindenki és aztán hagyjanak békén.
Attól, hogy valaki terhes és már a végén jár, miért kell úgy csinálni mintha halálos beteg lenne és nem képes semmire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!