Mi lehet ez? Sajnos a nőgyógyászom karácsonyi szabin van.
Sziasztok!
Nem tudom, mi zajlik a testemben. Fogamzásgátlót szedek évek óta, igaz, rendszertelen azóta a menstruációm (hol megjön, hol nem, ha megjön az is szinte mindig másmilyen). Múlt hét hétfőn kezdtem az új levelet, azaz pénteken múlt el a megszakításos vérzés. Szombattól viszont újra elkezdődött a "mindjártmegjön" görcsölés, ami mégis egy kicsit másmilyen volt, mint eddig. Ma már nem fájt, viszont néha, másodpercekre még mindig furcsa érzést érzek a méhem fele. Reggel arra keltem, hogy mindkét mellbimbóm iszonyatosan fáj, ha csak hozzáérek. Maga a mellem nem, csak a bimbók. Délután teszteltem (nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább, negatív).
Nem tervezünk még gyereket, fiatalok vagyunk még (huszonévesek) és ki szeretnénk még élvezni a kettesben töltött időt.
Lehet ez terhesség a negatív teszttől függetlenül, vagy kezdjek félni egy esetleges betegségtől?
Köszönöm a válaszokat.
Nem lenne "tragédia" a terhesség, egy maradandó betegség jobban padlóra tenne.
A mellbimbófájdalmam azóta sem enyhült, egyre kellemetlenebb, méhem enyhébben, mint mensikor, de görcsöl. Ami nekem nem fér bele a képbe az az, hogy pénteken volt megszakításos vérzés. Tudom, hogy az semmit nem jelent, de mégis kevesebb esély van arra, hogy az után történne a beágyazódás, rögtön másnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!