Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez? Sajnos a nőgyógyá...

Mi lehet ez? Sajnos a nőgyógyászom karácsonyi szabin van.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom, mi zajlik a testemben. Fogamzásgátlót szedek évek óta, igaz, rendszertelen azóta a menstruációm (hol megjön, hol nem, ha megjön az is szinte mindig másmilyen). Múlt hét hétfőn kezdtem az új levelet, azaz pénteken múlt el a megszakításos vérzés. Szombattól viszont újra elkezdődött a "mindjártmegjön" görcsölés, ami mégis egy kicsit másmilyen volt, mint eddig. Ma már nem fájt, viszont néha, másodpercekre még mindig furcsa érzést érzek a méhem fele. Reggel arra keltem, hogy mindkét mellbimbóm iszonyatosan fáj, ha csak hozzáérek. Maga a mellem nem, csak a bimbók. Délután teszteltem (nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább, negatív).

Nem tervezünk még gyereket, fiatalok vagyunk még (huszonévesek) és ki szeretnénk még élvezni a kettesben töltött időt.

Lehet ez terhesség a negatív teszttől függetlenül, vagy kezdjek félni egy esetleges betegségtől?

Köszönöm a válaszokat.

2015. dec. 21. 20:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Cseréltesd le azt a gyógyszert szerintem. Vagy ha az sem jó, óvszer is jó. Nem mindenki bírja a fogamzásgátlót. Én pl nem bírtam. Össze-vissza véreztem (mikor ettől naprapontos kéne hogy legyen a megvonásos vérzés, fogytam, nem volt étvágyam, hánytam és a libidóm is nulla lett. 2 hónap után új gyógyszer, ismét 2 hónap múlva rájöttem, hogy ez nem nekem való.

Aktus után minimum egy hét hogy a legapróbb görcsöt is rá lehetne fogni a terhességre, hányinger és többi tünet inkább 2-3-4 hét vagy még több.

2015. dec. 23. 14:57
 12/16 A kérdező kommentje:

4 éve ugyanezt szedem.

Aktus minden nap van, van, hogy naponta többször, tehát ha terhes lennék, az akár a múlt havi szeretkezéseink alatt is megtörténhetett volna, de azt már a teszt is kimutatta volna valószínűleg.

Nagyon félek egy "ártalmatlan" cisztától is.

Baba nem jönne ki jól, mivel sajnos dohányzunk mindketten és alkoholt isfogyasztottunk az elmúlt egy hónapban, emellett többször is fájdalomcsillapítót vettem be.

2015. dec. 23. 15:23
 13/16 A kérdező kommentje:

Mikor először feltűnt, hogy kevesebb a vérzésem, elmentem nőgyógyászhoz, azt mondta, semmi baj, a gyógyszer velejárója. Mikor hónapokig nem jött meg, ugyan ez volt rá a válasz. Utóbbi 5 ciklusom (már csak azokra emlékszem): Augusztusban Megjött, szeptemberben nem, októberben nem, novemberben igen, decemberben igen.

Tehát totál változó, nem látok összefüggést semmivel.

2015. dec. 23. 15:28
 14/16 szellő válasza:
Mi a helyzet azóta kedves kérdező?
2016. jan. 3. 20:27
 15/16 A kérdező kommentje:
Már nincs semmilyen panaszom, 7-én kell megjönnie, az után megyek nőgyógyászhoz mindenképp.
2016. jan. 4. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Na?
2016. márc. 2. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!