Nem nő a baba, az orvos szerint el fog halni bennem, mi lesz most?
35.hétben járok.
A 32. Ultrahangon 30 hetesnek állapították meg a babát, emiatt 2 hét múlva kontrollt javasoltak, ami ma volt. Nem nőtt csak pár mmt, és 31 hetesnek állapították meg. 2.fokon érett a méhlepény. Eddig nem volt az. Az osztályvezető főorvost hívták oda aki azt mondta hogy holnap reggel be kell feküdnöm a kórház, mert el fog halni a gyerek. Teljesen ki vagyok borulva.. Most mi lesz? Ahhoz képest minden adat jó, csak nagyon pici nem fejlődik odabenn. Mennyi esély van rá hogy kiveszik a babát? Januárra vagyok kiírva, lehet addig benn kell feküdnöm? Vagy ha látják hogy nem fejlődik, meg császároznak? Ez napokon belül kiderül vajon? Mennyi az esély a túlélésre a babának? Volt már valaki hasonló helyzetben? Az nst teljesen jó, nem értik mi a baj miért nem nő.
Nincsen sajnos a védőnő teljesen lebeszélt az elején róla...
De most hogy megyek befeküdni első dolgom lesz megfogadni egyet.
Bocsánat, én szoktam a hétköznapokon hasznalni ezt a szot. De akkor javítom a kérdést. Sokszor kapok emiatt beszolast. 😔
*Mi lett veletek? Hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!