Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30dik hét után járó kismamák...

30dik hét után járó kismamák hogy birjátok? Csak engem vesz elő minden?

Figyelt kérdés

Kb 2-3 hete nem tudok aludni, sehogyse kényelmes...vagy a baba rugdos, vagy szúr az oldalam, vagy a derekam fáj. Ráadásul a babám is éjszaka a legaktívabb és úgy nyomja kifele magát hogy néha már kellemetlen.(De a mozgását imádom érezni amugy) Eldugul minden este az orrom. Levegőt is nehezen kapok, néha felkell ülnöm hogy végre jobb legyen már.

Pedig nem nagy a hasam egyátalán, de ígyis elővesz minden. Ja, és kb óránként érzem hogy pisilnem kell.

Napközben meg olyan álmosság van foyton rajtam hogy erőm sincs semmihez. (Szerencse hogy már nem dolgozom és nincs kisebb gyerek sem)

Ti hogy viselitek? Van akinek valami bevált?

Még azért hátra van egy 2 hónap, végig ilyen lesz?

31+4 hkm

2018. dec. 4. 23:40
 1/4 A kérdező kommentje:

Ja, az kimaradt hogy a lábam is görcsöl mostanság néha elég kellemetlenül. Pedig szedem a magnéziumot.

Meg esténként bedagadnak az ujjaim, ami reggelre elmulik.

2018. dec. 4. 23:42
 2/4 anonim ***** válasza:

A terhesség vége felé lábgörcsre a kalcium kellhet.

Lehet hogy még ingadozni fog, és lesz picit jobb de én nem biztatnálak. Inkább az várható, hogy ezek a dolgok maradnak, csak a hasad lesz még kétszer ekkora.

Pihenj amennyi jól esik, mint írod, szerencsére megteheted most.

Kitartást! Mert bár ilyenkor végeláthatatlannak tűnik, az ember sokkal hosszabb ideig "nem terhes" mint "terhes".

Elröppen az idő, meglátod!

(Nem 30 hetes de 4 gyerekes)

2018. dec. 5. 00:19
 3/4 Zoequeen ***** válasza:
En is 31+4 vagyok most es uff az ejszakaim nekem is borzasztoak pedig nekem sincs nagy pocim😩es en meg ezen a heten dolgozok is 😓😓
2018. dec. 5. 00:41
 4/4 anonim ***** válasza:
1 éves a nagylányom, 30 hetes vagyok a kicsivel. Fáradt vagyok én is, délelőtt lefekszem általában arra az egy órára, amíg ő is alszik, de semmi más bajom nincs. Vele sem volt, 41 hetesen is vígan elvoltam, az elején sem voltam rosszul egyikkel sem.
2018. dec. 5. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!