Kismamák, ti hogy bírjátok ki, hogy a 12. heti UH után legközelebb csak a 18-19. héten kell menni?
Szia. Sajnos én is nagyon aggódós vagyok, pedig ez a 3. baba, én általában így a 2 ultrahang között elmegyek egy 4d uh-ra 😊 egyébként a következő időszak meg rosszabb lesz, mert a 18-20 hetes uh után a következő nálunk a 32 hetes.. De amúgy sokat szamit megnyugtatas téren az is ha majd érzed már a mozgásokat.
De van lehetőség maganorvoshoz járni is sztk rendelés helyett és ott ha van a dokinak uh akkor minden hónapban meg tud nézni. 😊
Más országban úgy tartják hogy az ultrahang nem tesz jót a magzatnak, és az egész terhesség alatt csak 1 ultrahang a kötelező!
Egyébként én is nézegettem volna minden percben ha lehet, de ez van. Az idő meg eltelik így is úgy is. Ha neked nehezebben akkor foglald le magad valami hobbival
Igen, a 4D-re gondoltam én is. :)
Én is mindig aggódok. :(
Ha másért nem, ezért érdemes magánorvoshoz járni, ő havonta ránéz a babára, mindig megnyugtató látni, hogy rendben van, mozog :)
Amúgy a 18. heti után meg már könnyebb, mert elkezded érezni a mozgását és nem aggódsz annyit.
Nálunk első baba. Tavaly nyáron volt egy vetélésem és most extra aggódós vagyok.
Állandóan az jár a fejemben, hogy csak nehogy baj legyen, mi van, ha észre se veszem. Szívem szerint 2 hetente járnék uh-ra, de tartok tőle, hogy a doki hülyének nézne. :D
Mindenki azt mondja, hogy túlparázom, és ez az életünk legszebb időszaka, de nekem nem az, majd akkor fogom magam jól érezni, ha már a karomban tarthatom (vagy ha betölti a 30. életévét :D)
Én voltam közben
De egyébként egy idő után felüdülés, hogy nem kell állandóan menni.... Persze izgalmas, meg szeretem látni, plusz aggódni is szoktam..
De a végén már hetente menni fárasztó...nagyon fárasztó
Remélem nem húzom tovább, mert akkor hetente 2szer 😖
39+2 hkm
Ez hol van így? Vagy ez ilyen általános sztk-s gondozás?
Én múlthéten voltam a 12 hetes genetikain, de jövőhéten már megyek a saját dokimhoz. Akkor leszek 14 hetes. De gondolom utána már a következő nekem is megint a 18. heti genetikai lesz.
Én is mentem a kettő közt 4D-n. A 16. héten voltam a lányommal, úgyis kíváncsiak voltunk a nemére, ott megmondták azt is. A 18. heti és a 30. heti közt is voltunk egyet babamozin.
Most a másodikkal olyan dokihoz fogok járni, aki havonta a terhesgondozáson rám néz UH-val is, így azért könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!