34-35 hetes Kismamik hogy érzitek magatokat? 😊😍
Sziasztok hogy vagytok??😊 egyben vagytok még? Mi még igen 😊
Boldog Új Évet! 😘
5-ös jelentkezik :)
Hát, nálam is beindult rendesen a vizesedés sajnos... teljesen fel vagyok puffadva, az arcom is, nagyon jól nézek ki :) sajnos a védőnőm nem ilyen együttérző, azt hiszi hogy zabálok mindenfélét és azért jött fel hirtelen ennyi kg. Hát, direkt diétáztam 1 hétig, almanapok meg stb és még több jött fel, szóval ennyit erről :D
Dokim szerint most a gyerek nyomja a hasi aortámat, azért vizesedek be mindig REGGEL, és lemegy valamennyi ESTE, aztán ahogy lefekszek aludni, újra kezdődik... ugye normál esetben fordítva lenne, de hát a fiatalember igazi kis troll. :)
Gyomorsavam továbbra is van ha véletlenül olyat eszek. De már egyre ritkábban, kb-re megvan hogy miket nem szabad enni :D
Mindeközben azt hiszem, elkezdtem jóslózni is, néha fájdogál a derekam ami át is sugárzik a hasamba. Egyre többször járok wc-re is. Úgy érzem, közeleg a nagy nap :)
😊 Sziasztok Csajok 😊 Már nincs sok hátra, már a célban vagyunk! Én már számolom vissza a napokat😃 nem hittem volna, hogy eddig elhúzom🙂 Igen a vizesedés már nagyon durva. A hasam óriási már, alvás nagyon nehezen megy..De nincs sok vissza már Lányok!🤞🏻💪🏻🤗 Sajnálom, hogy császármetszésre van szükséged! De akkor holnap már a kezedben tarthatod a Gyermekedet😍 Minden szépet és jót kívánok Nektek!
Mindenkinek sok türelmet, Kitartást és Egészséget kívánok! No meg persze könnyű szülést!😊🙂😘
Sajnos ma épp rosszul, egyre nehezebben bírom a melegfrontokat, reggel 140/90 felett volt a vérnyomásom, de azóta megy lejjebb szerencsére, így nem riasztom a dokim. Ugyanez volt karácsonykor is, szintén melegfront alatt :( Már nem tudom mi lesz a következő melegfrontnál...
Pár napja volt UH és CTG is, minden rendben, bár kicsit félek a baba buksijától. Közel 100 mm-nek mérték :O csütörtökön fogjuk megbeszélni hogyan tovább, illetve megnézik kézzel a méhszájam is mert arról nem tudni semmit.
Hát nagyon kíváncsi leszek :) Remélem Te/Ti is jól vagytok. :)
Mikor a vérnyomásoddal probléma van, akkor mit tudsz tenni? Nyugalmi helyzetben jobb lesz? :) Bízom benne, a szülésnél nem lesz ezzel gondod🤞🏻😊 A Babuci fejecskéjét reméljük, csak elszámolták🙂 Hivatalosan mennyi van még vissza Neked? Nem volt hüvelyi vizsgálat? Az de érdekes! Én még múlt héten zárt voltam, de már szépen fel vagyok puhulva, és rövidebb méhnyak.. Iszom a málnalevél teát, bár csak 2 hete.. 🙂 Különben köszönöm a türelmetlenséget és a sok jóslót leszámítva jól vagyunk😊 alvás nehéz, sokat gondolok Ő rá, a szülésre azutáni időszakra😊 na meg a WC-re menés 😅 6-10 egy este..😀 Gondolom, ez Nálad sincs másképp 🙂
Minden jót kívánok! 😊🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!