Kinek volt hasonló keményedése a 34. hètben? Kismamik, Anyukák vélemény?! ❤️ Mit figyeljek?
Levittem a kiskutyám sétálni, és nagyon elkezdett fájni a derekam, már a könnyem folyt. Bevettem magnéziumot, zuhany, ágy, férjem megmasszírozott és így jobb is lett.(bár 2 órán keresztül azért fájt)
Azután elkezdődött a keményedés, egész éjszakán keresztül tartott, de nem fájt! Csak nehéz volt. Reggel azonnal hívtam az orvost, CTG lett csinálva, ami fekve 35-60 volt, ülve 80 felett. Megvizsgált, méhszáj zárt, méhnyak rövidebb, de pontosan nem tudom az értéket. Fekvést és magnéziumot írt elő. És ha rosszabb akkor menjek a kórházba. Ha helyezkedem akkor érzem, hogy fáj, hol a derekam utána a hasam, de nem erősödik. Ha “csak” keményedik, akkor is baj van?
Bízom benne, legalább még 3 hetet bent marad a KicsiBabánk.
Légyszíves írjatok! Köszönöm!
Szerintem készül a test.
Bár én még a 30.hétben járok,de jó ideje tapasztalok hasonlókat. Úgytudom az utolsó heteg meg főleg így fognak tellni. :)
Köszönöm a válaszokat. :)
Én kórházba kerültem, mert a méhnyak rövidebb lett, és renderesebbek lettek a keményedések. Szóval most várakozó üzemmódban vagyunk. Remélem, még pár hétig bent marad 💗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!