27 hetes terhes kismamik, hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Hogy viselitek a terhességet? Milyen tüneteket produkál a testetek? Fáradtság? Kiütések? Viszketés? Derékfájás? Másnál is vannak néha ilyenek? Üdv.27 hetes kismama2018. nov. 27. 09:42
1/6 anonim válasza:
Már van egy 7 éves fiam, az a terhesség egy álom volt ehhez képest, azt leszámítva hogy nagyon vizesedtem.
Derékfájás az eleje óta van, néha megmozdulni se birok. Gyenge mindjárt megjön érzés is van, a legeleje óta. Az elején elég félelmetes volt, de már hozzászoktam, doki szerint normális, méhszáj teljesen zárt. A frontokat brutálmódon megérzem, olyankor alhasba nyilallás, szúrkálás, feszülés van.Kiütés, viszketés nincs, fáradtság annál inkább. :D
Jövő héten megyünk 4D-re, alig várom már, azután 3 nappal pedig a dokimhoz vizsgálatra.
27+4
2/6 anonim válasza:
Ma léptem be a 29. hétbe, második baba. Azt leszámítva, hogy fáradtabb vagyok a nővére miatt, semmilyen tünetem nem volt egyik terhességem alatt sem. Tegnap vettem észre, hogy kezd termelődni az előtejem, a baba rengeteget mocorog, a nagy le se száll a hasamról. 😄
3/6 A kérdező kommentje:
Oh én is szeretnék menni 4D uhra lassan hívom is a dokit :) na szupi hogy semmi tünet :) könnyű szülést nektek majd ha eljön az idő 😉😉
2018. nov. 27. 10:52
4/6 anonim válasza:
Első vagyok. Remélem jóval könnyebb lesz mint az első... :)
Neked is viszont kívánom!
5/6 anonim válasza:
28 hetes vagyok és nagyon fáj a derekam,de szerencsére ezen kívül nincsen semmi bajom. Egyre hamarabb fáradok el,de mivel vashiányos vagyok így nem csodálkozom rajta.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) igen én is egyre hamarabb fáradok...sokszor fáj nekem is a derekam , ráadásul ma egész nap keményedek eléggé 😏lehet hogy kicsit megerőltettem magam ma ......
2018. nov. 27. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!