Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor indulhatunk már?

Mikor indulhatunk már?

Figyelt kérdés
Mára vagyok kiírva.De semmi.Olyan türelmetlen vagyok!Mikor fog valami történni?Az gyakori ha valaki túlhordja a babát?Fiút vagy lányt vártatok?
2010. jún. 27. 08:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szorítok neked! Próbálj meg kicsit lépcsőzni, hátha segít valamit. Már én is nagyon türelmetlen vagyok, pedig még van 2-3 hetem:(

Vannak sokan akik túlhordják, és úgy kell megindítani nekik.

Remélem erre azért nem fog sor kerülni.

Én fiút várok és te?

2010. jún. 27. 08:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A tapasztalatom szerint nem a gyerek nemétől függ, hogy túlhordja-e. Én a lányomat átatlanban. Tudom, szörnyű ez a várakozás, de pihenj sokat, ilyenre nem lesz időd mostanában8 nappal, a nővérem a fiait 7-7 nappal hordta túl. Még a dokik sem tudták, mikor lesz valami, nemhogy mi így l
2010. jún. 27. 08:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Megértelek, én kb. egy évvel ezelőtt (40 fokban) ugyanebben a cipőben jártam, mint Te. 25-re voltam kiírva, voltam bent vizsgálaton, semmi. Egy szülésznő azt tanácsolta, oldjak fel 2 dl vízben két kalcium pezsgőtablettát, az segíthet. Hát én ahogy hazaértem, rögtön így tettem. Nem tudom, hogy tényleg ez segített e, vagy csak véletlen volt, de hajnalban elfolyt a magzatvizem. Azért csak türelem, gondolj arra, hogy nagyon sokáig nem fogsz tudni ennyit pihenni egyhuzamban, és használd ki az időt. Előbb-utóbb ki fog bújni a kisbabád! Könnyű szülést és jó babázást kívánok Neked!
2010. jún. 27. 09:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

6 nappal hordtam túl a fiamat. Jóslóim nem voltak, teljesen jól éreztem magam. Csak a mindennapos vizsgálatok voltak kimerítőek már. Én a málnalevélteát ittam az utolsó héten napi 1 litert. Hétfőn még teljesen zárt volt a méhszájam, pénteken már bő 2 ujjnyira nyitva, akkor megindították a szülést. Gyorsan meglett a babám. Én is kezdtem türelmetlen lenni, utolsó héten nagyokat sétáltam, nekiálltam négykézláb szőnyeget suvickolni, de semmit nem jelentett. :) Nyugalom, már a célegyenesben vagy, bármikor beindulhat a szülés!!!!

Könnyű és gyors szülést kívánok!

2010. jún. 27. 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én két éve úgy szültem meg a lányomat, hogy augusztusi 40 fok volt, és nagyon melegem volt. Én is beleálltam a medencébe,( jó hideg volt a víz,), és ott álltam kb 10 percig benne, és hogy attól avagy sem, doki szerint, meg a szülésznő szerint igen, amikor beleléptem, és elkezdtem érezni a hideget, elkezdett görcsölni a hasam, és egyből 10 perces fájások jöttek, 4 óra műlva meg volt a lányunk:):):)
2010. jún. 27. 09:41
 6/6 anonim ***** válasza:
3 nappal hordtam túl és fiú lett. Én is nagyon türelmetlen voltam.
2010. jún. 27. 13:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!