Haszuborgás, vagy babamozgás? Bővebben lent
Mostis olyan érzésem van,mintha vmi mocorogna a hasamban,kívülről nem érzem,ha ráteszem a kezem,de belül érzem,sok apró kis ütögetés!
Ez a pulzusom,vagy baba?Utolsó mensim alig háromnapos volt,előtte is megvolt rendesen,ezért tesztet nem csináltam eddig,csak egy hete ami nagyon-nagyon halvány,mondhatni kétcsíkos lett (reggel csinálok egy újat első pisiből).Utoljára márciusban csináltam,az negatív lett!
Szóval szerintetek csak haszuborgás ez?
Köszi
Sajnos semmi. Reggel megcsináltam a tesztet,és teljesen negatív!Akkor engem is átejtett a MediLab! :(
Majd legközelebb.
Neked gratulálok a babához,és vigyázzatok magatokra.
Kedves Utolsó!
Neked is Boldog Babavárást kívánok,és gratulálok a babához!
Teljesen el vagyok keseredve.... így telnek a hónapok,reményekkel,aztán kopp! Mikor lesz már vége ennek a reménykedésnek???!!!! :( :(
Szia!
Tegnapi 10:14-es vagyok! De add fel, de az, hogy most itt a nyár, csak jó! Mozduljatok ki, csináljatok egy csomó programot barátokkal és közben, amikor csak megkívánjátok egymást, legyetek együtt...élvezzétek a nyarat! Próbálj meg arra gondolni, hogy a baba tudja, mikor kell jönnie, addig pedig még van egy kis időtök egymásra ... én így valahogy próbáltam és bejött :-)
Kívánom, hogy mielöbb babás légy!
Sok
Szia, 11 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!