Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes kismamik, hogy...

27 hetes kismamik, hogy vagytok? Hasfájás, közérzet, babamozgás?

Figyelt kérdés
Egyéb? :)
2010. febr. 19. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én tegnap voltam 27 hetes pont :)

Különösebb problémám nincs jól vagyunk csak néha a gyomorsav kínoz.

Nekem inkább éjszaka aktív a kis legény, napközben ritkábban jelentkezik be :)

És ti hogy vagytok?

2010. febr. 19. 14:43
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, jól vagyunk. A baba egyfolytában aktív, nem is tudom mikor alszik. Éjjel 11-kor kel, 3-ig ébren van. Mostanában nem rugdal, hanem forog, feszül és kinyomja ezt-azt. Nemtudom mit, de nyomkodik. :)

A gyomrosavam jól van, akkor tombol, amikor élesztős dolgot eszem.

Mintha egy csepp előtejem lett volna, de az se biztos. A mellbimbóm nem barnult, hízni úgy híztam, hogy lassan elérem a kezdő súlyomat.

A hasam... Sajnos ott vannak gondok, amiket nem tudok hova tenni. Ha sokáig vagyok egy helyzetben, akkor úgy fáj a pocim, mintha meg akarna jönni, de nagyon tompán és nem görcsösen. Nem keményedek, nem görcsölök, de ez zavar. Lehet, hogy simán tágulok, azért érzem. Múlt héten izomláz szerű fájdalmam volt, előtte a szeméremcsontom fájt... :)

2010. febr. 19. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
27.1 hetes vagyok, nekem is nagyon aktív, semmi problémám nincs, és ez remélem így is marad, szerdán voltunk 4D és már 1351g a baba 29 hetesnek felel meg, nagyon szépen látszott mindeni, nekem kisfiú, egy problémám van egy picit több a folyásom, de a dokim szerint ez normális.
2010. febr. 19. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Sziasztok!Én 27+4hetes vagyok,nekem ezek szerint megvan mindőtök tünete,gyomorsav,hasfájás,sok folyás:-(((Amúgy a közérzetem jó,csak a folyás zavar,amire kaptam kúpot,de ugyanúgy megvan,2 napja a hasam fájdogál,de ahogy megfigyeltem ilyenkor szokott nőni.Nekem kislányom lesz,általában aktiv baba,ritka nap az mikor kevesebbet érzem hál istennek.Ti hogy álltok a vásárlással?Mi még csak a babakocsit vettük meg,de áprilisra mindennel kész szeretnék lenni.
2010. febr. 19. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:
27+2 hetes vagyok.nekem a vizesedéssel vannak gondjaim,nagyon be vannak dagadva a lábaim.heti kétszer kell járnom vérnyomást méretni a védőnőhöz mert az is kezd emelkedni.de még nem magas szerencsére.remélem nem is lesz.néha szoktak apró görcseim lenni.na meg a gyomorsav,főleg éjjel.babám elég aktív szerencsére.más problémám nincsen.a vásárlást március végén fogjuk elintézni.
2010. febr. 19. 20:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekünk megvan a babakocsi, tegnap kaptuk meg, kisruhák, kisszekrény, és a többire félretéve a pénz. Március közepén festünk, és április közepére szeretném, ha minden meglenne.
2010. febr. 19. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!