Szerintetek orvost váltsak?
7 hónapja vártuk a babát. Most végre 6 hetes terhes vagyok. Progeszteronnal sikerült...
Ez multi raktárakban dolgozom, sokat kell emelném, futkosnom. Két napja voltam a nőgyógyásznál deréktáji fájdalommal. Ő adott egy papírt hogy ha szükséges el tudjak menni táppénzre.
Tegnap dolgoztam, de estére annyira fájt a derekam hogy aludni sem tudtam.
Ma reggel voltam a háziorvosomnál a papírral, mire ő elkezdett bírálni hogy ilyen korán senkit nem szoktak táppénzre venni ámm... nem igaz hogy nem tudok örülni egy kicsit a babának. Ne legyek ennyire letargikus... O.o se köpni se nyelni nem tudtam, nem fogtam fel hogy ezt most mért kapom... Nyúzott voltam az igaz, mert nem aludtam és rettenetesen fájt a derekam... Semmi kedvem nem volt vigyorogni...
Annyira megbántott, hogy el gondolkodtam hogy másik háziorvost keresek.
Nektek mi a véleményetek?
Mindenki jól leszidja a kérdezőt, hogy tessék dolgozni, mert ő is dolgozott... ez a tipikus "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás.
Szerintem meg nyugodtan menjen el táppénzre, aki úgy érzi jónak. Igen, a kevesebb pénzt gondolom lenyeli, aki így dönt. De hagy dönthessen.
Kérdező, ha a táppénzed csak úgy megoldható hogy váltasz háziorvost, akkor hajrá. Szerintem te tudod megítélni mi a legjobb nektek, ha nyugodtabb lennél otthon, akkor hajrá! Szerintem ne más véleményével foglalkozz, hogy itt mindenki 40.hétig ládákat cipelgetett, és mindenki akkor mártír volt, és senkinek meg se kottyant a terhesség... Ezt a babát nem a válaszolók hordják ki, hanem te, tedd amit jónak látsz.
Max létszámú gyerek van a csoportban, a FELE beteg, és ott vannak az oviban. A kollégák sorra dőlnek ki, így is emberhiánnyal küzdünk. A legjobban a kedves szülők lennének a legjobban felháborodva, ha bezárna mondjuk 1 hétre az óvoda. Addig is nekik kellene etetni a gyereket otthon! Hát milyen tragédia lenne már. Úgyhogy nem, nem érzem car embernek magam, amiért nem vetettem azonnal táppénzre magam, bár megtehettem volna. Csak, hogy mindenki nyugodjon meg, ma itthon vagyok, nem fertőzöm a kis drágákat.
Ja, az egyik hozzászóló írta, hogy ő kórházba került, biztos nem lehetek olyan carul, ha én nem. Szerencsések közé tartozom akkor biztosan, ne haragudj már, hogy nem mentem kórházba. Bocsi.
Igen, válts!
Ez nem játék...
Igen, vannak szerencsés Hősnők akik turbótermintárok és mindent kibírnak a terhesség alatt (is), de nem mindannyian vagyunk azok.
A nődoki nem véletlenül adta a javaslatot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!