Szerintetek orvost váltsak?
7 hónapja vártuk a babát. Most végre 6 hetes terhes vagyok. Progeszteronnal sikerült...
Ez multi raktárakban dolgozom, sokat kell emelném, futkosnom. Két napja voltam a nőgyógyásznál deréktáji fájdalommal. Ő adott egy papírt hogy ha szükséges el tudjak menni táppénzre.
Tegnap dolgoztam, de estére annyira fájt a derekam hogy aludni sem tudtam.
Ma reggel voltam a háziorvosomnál a papírral, mire ő elkezdett bírálni hogy ilyen korán senkit nem szoktak táppénzre venni ámm... nem igaz hogy nem tudok örülni egy kicsit a babának. Ne legyek ennyire letargikus... O.o se köpni se nyelni nem tudtam, nem fogtam fel hogy ezt most mért kapom... Nyúzott voltam az igaz, mert nem aludtam és rettenetesen fájt a derekam... Semmi kedvem nem volt vigyorogni...
Annyira megbántott, hogy el gondolkodtam hogy másik háziorvost keresek.
Nektek mi a véleményetek?
Ne akarj ilyen koran tpre mwnni, csak mert 7 honapot vártatok rá(más 6-8-10 éveket vár rá). Én véreztem terhesen, és majdnem elment a baba 8.hétben. Kb 2 hónapot feküdtem végig a legnagyobb melegben úgy, hogy van egy 5 éves fiam, akit el kellett látnom. Nekem sajnos muszáj boot tpre menni, pedig én dolgoztam volna. 8-10-12 órás munkarend, egész napos állás, kassza, sok beteg gyerek és ember, de nem lehetett, mert engem tényleg nem engedtek dolgozni. A nagyobb gyerköcnél emeltem pakoltqm, fizikqilag totál rendben voltam.
Amit te tapasztalsz az a terhesség elején normális.
Most 33 hetes terhes vagyok és ez már sajnos tényleg teher. Egy kis sétától fáj a derekam és a térdem, plusz a szeméremcsontom, mintha kalapáccsal ütnék, de nem nyafogok. Vinni kell a gyereket, ellátni a háztartast.
Szóval a kérdésedre válaszolva, igaza van a dokidnak, örülj a babának, dolgozz, ameddig birod, max kérsz könnyített munkát, jobban jársz, mint 50 vagy 60% táppénzzel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!