Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apasági lemondó nyilatkozat?

Apasági lemondó nyilatkozat?

Figyelt kérdés

Szisztok! Párommal évekig együtt éltünk ,én 31,ő 32 éves.Szerettük volna a babát.Mikor kiderült,hogy terhes vagyok sírtunk örömünkben,már tervezgetni kezdtünk pedig még csak 2 hónapos a magzat. Pár napja ő bejelentette,hogy ő mégsem akar gyereket mert előző kapcsolatából van egy kislánya és nem szeretné ha egyszer velünk is az történne és csak hétvégi apukája lenne a gyereknek.Vetessük el,kérte.De én semmiképp sem szeretném ezt,megtartom és felnevelem tisztességben.Viszont a kérdesem az lenne,hogy az apasági nyilatkozatot ha nem teszi meg,lehet bármiféle joga, vagy ahhoz meg kell tennie a lemondó nyilatkozatot? Soha többé nem akarom látni és nem szeretném ha bármi köze lenne a babához,akit ő meg akart gyilkolni.

Válaszokat köszönöm

2018. nov. 27. 12:18
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Szerencsére talpraesett nő voltam mindig,az anyagiakra is már régóta gondolok,nem fog hiányt szenvedni semmiben a pici.Remek nagyszülei is vannak,egyedül az apuka az,aki lelépett és hiába szeretném,hogy máshogy legyen,nem az én döntésem volt.Itt meg csak az okoskodik,akinek vagy nincs gyereke vagy sosem került ilyen helyzetbe. Könnyen dobálózik azzal pár ember,hogy kell a gyereknek apa.Tudom!!!!! De ha az apának nem kell,az ilyen ember meg sem érdemli,hogy valaha apának szólítsák!
2018. dec. 13. 07:21
 32/33 Apuka-001 válasza:

Ugy latom legtobben a gyerektartason porogtok! Miert?

Sajnos vannak olyan minosithetetlen anyak, akik csak az anyagi javak miatt szulnek gyereket es csak egy eszkozkent hasznaljak! Na, az ilyen anyaval kozos gyerekrol fajo szivvel, de lemondanek, mert egy eletem van es egy bolonddal nem szeretnek vitatkozni eletem vegeig. Ha a gyerek felno, majd utana jarhat az igazsagnak, hogy o az anyjanak mire kellett. Elszomorito, hogy milyen anyanak nevezett biologiai hulladekok szulnek gyereket!

júl. 12. 17:58
 33/33 babyboom567 ***** válasza:
Mi lett veled kérdező?Mert kb 5 éves most a gyereked.
júl. 12. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!