Apasági lemondó nyilatkozat?
Szisztok! Párommal évekig együtt éltünk ,én 31,ő 32 éves.Szerettük volna a babát.Mikor kiderült,hogy terhes vagyok sírtunk örömünkben,már tervezgetni kezdtünk pedig még csak 2 hónapos a magzat. Pár napja ő bejelentette,hogy ő mégsem akar gyereket mert előző kapcsolatából van egy kislánya és nem szeretné ha egyszer velünk is az történne és csak hétvégi apukája lenne a gyereknek.Vetessük el,kérte.De én semmiképp sem szeretném ezt,megtartom és felnevelem tisztességben.Viszont a kérdesem az lenne,hogy az apasági nyilatkozatot ha nem teszi meg,lehet bármiféle joga, vagy ahhoz meg kell tennie a lemondó nyilatkozatot? Soha többé nem akarom látni és nem szeretném ha bármi köze lenne a babához,akit ő meg akart gyilkolni.
Válaszokat köszönöm
Bosszú? Én csak teljesítem a kívánságát.Nem akarja,így hát nem erőltetem rá.Hogy megtartom,az nem bosszú.Az lenne az ha erőltetném,hogy igenis fogsz fizetni gyerektartast,igenis a te felelősséged is.
A gyerekemmel sosem szórakoznék! Vagy legyen olyan apja,aki azért fúj rá mert él?
Akkor egy másik nézőpont: a nagymamát, nagyszülőket is el akarod venni a gyerekedtől? Mert hogy őt láthatóan érdekli az unoka...
Ha nincs apja, ne legyen hozzá köze, ne is tudja, hogy mikor születik, hol van, hogy néz ki, stb akkor az azt jelenti, hogy a nagyszülőkkel sem tudtok kapcsolatot tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!