Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor hogy van a heteknek...

Most akkor hogy van a heteknek a számolása? Elmentem orvoshoz.

Figyelt kérdés
7 hetes terhességet állapított meg, de azt mondta, az valójában csak 5. Tehát, ha a fórumokon, illetve újságban olvasom, hogy 7. hét= húzódik vissza az embrió farkrésze, stb. , az még nem rám vonatkozik, hanem csak az 5 hetes embrió leírása?
2008. nov. 6. 09:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg 7 hetes vagy,gyakorlatilag kb 5 hetes.Az utsó mensi első napjától számolják a 40 hetet,úgyhogy a 7 hetes leírásokat olvasgasd. Boldog és könnyű gömbölyödést kívánok neked:)
2008. nov. 6. 10:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Tehát a 7 hetesekre vonatkozó leírás az valójában az 5 hetes embrió leírása?
2008. nov. 6. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
tulajdonképpen igen, mert az első hét a megtermékenyülés, osztódás stb, én sem értettem az elején.
2008. nov. 6. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
Tulajdonképp igen,mert nem a beágyazódástól számolják a heteket.
2008. nov. 6. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen mert a heteket az utolso menstruáciotol számolják, ilyenkor persze még nem vagy terhes csak az azt követö peteéréstől, amit pontosan nem lehet megállapitani melyik napon volt csak kb. Ezért biztos az utcso menszitől. Szoval 7 hetes terhes vagy, a babád viszont 5 hetes.
2008. nov. 6. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!