Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mozoghat 14,5 hetes a babám?

Mozoghat 14,5 hetes a babám?

Figyelt kérdés
második terhességem, és tudom, hogy mire számíthatok.Előfordulhat?
2008. nov. 6. 07:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, második babát már korábban lehet érezni hogy mozog. Én is éreztem már a 15 héten a másodikat, az elsőt meg csak a 18-dik héten.
2008. nov. 6. 07:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Én is éreztem a 14. héten és mindenki hülyének nézett, pedig ő volt, mert ez a kis motoszkálás csak erősödött. :)
2008. nov. 6. 07:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
igen én is éreztem már a 14hét korül én a 3ikat várom.16hetesen meg apuka is érezte ha rá tette a kezét,26heteske
2008. nov. 6. 08:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 13.5 hetes és én is érzek valamit,de nem motoszkálás inkább néha dobol...de csak ha hanyatt fekszek..nem hinném hogy a belek..néha meg mintha átfordulna a méhem olyan furi de jó érzés..én hülyének néztem magam a feltevés miatt,de most már kételkedek hogy tényleg hülye lennék..
2008. nov. 6. 10:47
 5/5 anonim ***** válasza:

15 és fél hetes vagyok és 4 napja érzem hogy bököd első baba de biztos vagyok benne hogy ő mert ilyet még nem éreztem.Szóval szerintdm mért ne érezhetnéd?

Nem gondotam volna hogy ez ilyen szép és jó csak sejtettem...

2008. nov. 7. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!