Ha méhen belüli magzatelhalás történik a félidő hörül, 17. hét körül, akkor azt észre lehet venni? Csak mert olvastam, h volt már ilyen, és kíváncsi lennék, h hogyan vette észre? Arra gondolok, ha nem vetélt, mert ugye az nem kérdés.
Figyelt kérdés
2007. dec. 3. 18:36
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, a vetélés mindig vérzéssel és görcscsel jár. Talán igen ritka esetben nem. De a biztos, hogy a terhességi tünetek elmúlnak, ha elhal a baba.
Ne gondolj ilyenekre, ne stresszeld magad. Amit az agyad bevesz, az meg is fog történni. Lassan jön a 18 hetes uh, akkor megnyugodhatsz:-) És talán már mozog is a babád, vagy legalábbis hamarosan fog:--)
2/4 anonim válasza:
Sok esetben az UH vizsgálat során veszik észre. Van, hogy a test nem veszi észre és nem löki ki a babát, tehát nem jön létre spontán vetélés. Tavaly nekem 15 hetesen vették észre UH-n, sajnos ekkor már 2 hete elhalt, mert méret növekedése 13 hetes magzatnak felelt meg. Most ismét bbát várok, 14 hetes.
3/4 anonim válasza:
Ne tessék ilyeneket olvasni :-) Csak a baba fejlődéséről, szoptatásról, szülésről olvass, és próbáld elkerülni tudatosan a rémtörténeteket.
4/4 anonim válasza:
Az élettársammal ma tudtuk meg hogy a 29 hetes babánknál nincs szívhang az volt az egyetlen tünet amiből rájöttünk hogy bajvan hogy az eddig nagyon is aktív sokat mozgó baba egyik napról a másikra lecsendesedett és nem mozdult többé egyből mentünk dokihoz és sajnos beigazolodott a félelmünk
a baba két napja halott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!