Árthattam-e a babámnak?
Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok, viszont szerdán,csütörtökön és pénteken is megittam egy-egy pohár vörösbort....
A baba tervezett egyébként, de mivel már kb másfél éve nem sikerült, az utóbbi hónapokban próbáltam nem bedilizni tőle, hanem normálisan és kicsit lazábban élni a hétköznapokat. Most viszont félek, hogy már kb 4 hetes, vajon ezzel árthattam-e neki. Ma már a felsavat is elkezdtem szedni.
És pont a magzati élet legelső pár hete a legfontosabb az idegrendszer szempontjából.
Még nem is tudsz róla, hogy terhes vagy, de már komoly fejlődési lépéseken van túl a baba idegrendszere.
3-as! Ez nem teljesen van igy! 4 hetesen meg embrio sincs, nemhogy idegrendszer.
Na mindegy is. Kedves Kerdezo, ettol nem lesz semmi baj.
Az jo ha szeded a folsavat.
Gratulalok! Boldog babavarast!;)
Ne aggódj!
én első terhességemnél 2 üveg pezsgőt ittam
(Nem tervezett baba) nem is tudtam róla a 7.hétig
makk egészségesen született
Hármas válaszolónak annyiban van csak igaza, hogy tényleg bődületes fejlődésen megy keresztül, ám mindehhez az anyának a világon semmi köze sincsen. Az első hat hétben semmilyen összeköttetés nincs közöttetek, bármit is teszel ezalatt, nem fog rá hatni. (Mondjuk nyilván ne most próbálj ki valami kemény drogot. Szar vicc, bocsi.)
De a lényeg, hogy semmiben nem árthattál neki! Lazíts, nyugi, és gratulálok!
Nyugi, nem lesz baja tőle.
2 nappal a tesztelés előtt, baráti társasággal Tátra teáztunk, ami ugye nem egy bor erősségével van egy szinten. Most vagyok 26 hetes, az összes UH-n napra pontosan akkora a baba, amekkorának lennie kell! :)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!