Ti hogy kezeltétek terhesen a rémtörténeteket?
Még csak 2 hete tudom, hogy terhes vagyok. Már volt 2 vetélésem, szóval érthető módon szorongok kicsit amiatt, hogy mi lesz, ha megint megtörténik, és nem is mondtuk el még senkinek emiatt.
Csak a szűk család tudja azt is, hogy dolgozunk az ügyön.
Ez most gondolom, még csak a jéghegy csúcsa, de tudom, milyenek az emberek, szeretnek rémtörténeteket mesélni. Ki hogy vetélt el, milyen betegen vagy halva született a gyereke stb. Az öregek meg főleg...
Nagyikám (akit egyébként imádok), ma felhívott csak azért, hogy elmesélje, hogy a Jolán lányának a testvérének a sógornőjének az unokatestvére...., tudod, akinek tavaly volt az esküvője (wtf? Fingom sincs róla, kiről van szó) 8 hetesen ment először uh-ra és el volt benne halva a baba.
És képes volt ezért felhívni... Nem tudja, hogy terhes vagyok, hogy én is kb 8 hetesen megyek először, de azt tudja, hogy 2 vetélésem volt, és próbálkozunk...
Szóval gondolom, a későbbiekben még lesznek hasonlók, és mondhatnátok nálatok bevált taktikát ezek ellen :) Amúgy is képes vagyok minden hülyeségen beparázni, nem kellenek a rémtörténetek a jóakaró ismerősöktől
Én elhatárolódtam
Nem vettem magamra
Nőgyógyászati dolgoztam mikor terhes voltam, Sejtheted, milyen esetekkel találkoztunk. Most nem írok neked rémtörténeteket , de minden hétre jutott egy, de ezt ki kell zárnod magadban, nem tudsz mit csinálni , a sorsunk megvan írva ígyis úgyis. Beteg baba elmegy, egészséges megmarad , arra kell gondolni , hogy egészséges.
egyébként meg úgy voltam vele , hogy miért pont az enyémel lenne gond? Akkor ennyi erővel miért nem én nyerem a lottó ötöst ? mindegy hogy mással mi történik nem biztos hogy veled is azt fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!