Akiknek terhesség előtt és alatt volt gyomorfekélyük, vagy refluxuk, mivel kezeltétek? Folyamatosan szedtetek gyógyszert?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, amikor csak ég az ember gyomra, vagy amikor nagy a baba, és felnyomja a gyomrot, hanem akiknek már terhesség előtt is kezelést igényelt a betegségük.
A gyógyszert, amit a gasztrón felírtak (gyomorfekélyre) folyamatosan nem lehet szedni, most nem is szedem. Diétát betartom, de semmit nem ér, néha borzasztó fájdalmaim vannak, a vény nélküli gyógyszerek semmit nem érnek.
16 hetes terhes vagyok, gondolom ahogy nő a baba ez csak rosszabb lesz.
2016. júl. 10. 09:24
1/5 anonim válasza:
Egyelore nem vagyok terhes, de ez enem is nagyon erdekelne. Refluxos vagyok, neha borzaszto rosszul tudom rrezni magam, igy nem terhesen is. Nagyon felek, mi lesz majd. En egyebkent lealltam a gyogyszeekkel evekkel ezelott. Azt tapasztaltam, annyira a Salvus viz is segit...
2/5 anonim válasza:
Nekem a Salvus víz segít terhesen (én is 16 hetes vagyok), refluxom van. Alkalmanként renniet veszek be, ha nagyon rossz a helyzet, akár 2-3-mat, azt lehet terhesen.
3/5 A kérdező kommentje:
A Rennie és a Salvus víz sajnos nekem nem segít, elég erős gyógyszert kaptam rá, az jó volt, de azt terhesen nem lehet szedni.
2016. júl. 10. 09:54
4/5 anonim válasza:
Nekem volt vele terhesseg elott is gondom,szedtem gyogyszert,de lealltam amikor teherbeestem. Kesobb visszajott,az Orvos irt fel olyan gyogyszert amit terhesen is lehet szedni. Kerdezd meg a hazi orvosod tud e fel irni valamit,en kulfoldon elek,de Magyar haziorvosom van itt
5/5 A kérdező kommentje:
Most irattam ki én is gyógyszert, sajnos nagyon fáj a gyomrom és semmi vény nélküli nem használt. Remélem ez beválik.
2016. júl. 13. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!