Hányadik héten kezdődött nálatok a puffadás?
Figyelt kérdés
5+2 hetesen normális? Nagyon gázos lettem :(2018. nov. 12. 13:07
1/7 anonim válasza:
Igen, nekem kb akkor volt a legrosszabb.. 5-7. hét között. 9-10 héttől már sokat enyhült.
2/7 anonim válasza:
Terhesen is csak akkor puffadtam fel ha puffasztó ételt ettem, mikor már nagy volt a hasam inkább kerültem az ilyen ételeket.
3/7 anonim válasza:
Nekem akkor kezdődött, amikor kimaradt a menstruációm, ez volt a legkorábbi tünet.
4/7 anonim válasza:
Az első kb. 9 hètben volt a legrosszabb
5/7 anonim válasza:
Nekem is ez volt az első tünet... szerencsére a 2. trimeszterre elmúlt :)
6/7 anonim válasza:
Első tünetek előtt volt, pozitív teszt környékén már puffadtam. De én a terhesség előtt is gyakran puffadtam.
7/7 anonim válasza:
Én nem puffadtam a terhesség alatt. A székrekedés volt az egyetlen bajom de az utolsó héten teljesen kitisztultam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!