Kb 5 hetes lehetek de teljesen elmúlt a puffadás, ti éreztétek ilyenkor bármit a pociban?
Figyelt kérdés
Egyszer már elveteltem 10 hetesen, akkor is elmúlt a puffadás egyik napról a másikra. Van már egy babàm de őt 4. Héttől kezdve végig éreztem. Nem volt ilyen hogy egyszercsak "eltünt". Elkeseredtem. Verzes nincs de korábbi vetelesemnelsem volt.#5 hetes #nincs puffadas
2018. nov. 5. 03:42
1/6 anonim válasza:
Szerintem nincs összefüggés. Én is iszonyatosan puffadtam terhesen, de a puffadás a gyomromban-beleimben történt, nem a méhem környékén, ergo nem közvetlen a baba “okozza”. Értem persze, hogy te a hormonokra gondolsz, mint kiváltó ok, viszont vannak, akik egyáltalán nem puffadnak, és még annyira az elején vagy, hogy ilyenkor még nem is biztos, hogy a terhesség okozta bármikor is a puffadást.
2/6 anonim válasza:
Nem éreztem semmit
Ne aggódj ezen!!
3/6 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat!
2018. nov. 5. 06:36
4/6 anonim válasza:
Nyugi a tünetek jönnek mennek. Nekem pár napig volt puffadás, majd nyom nélkül eltünt. Aztán egyszer 10hetes lehettem amikor visszatért pár napig (nem emlékszem pontosan valahogy 10-11hetesen). Ezen kívül semmi tüneteim nem volt soha, még émelygés sem, egészséges gyerekem született.
De az ellenkezőjére is volt nálam példa, végig hánytam, puffadtam, missed ab lett, mert megállt a szíve 8 hetesen, még a műtét napján is hánytam meg utána napokig reggelente (amíg kiürült a HCG).
Amíg nem görcsölsz, vérzel ne paráztasd magadat (tudom, könnyebb mondani mint benne lenni), a tünetek jönnek mennek
5/6 anonim válasza:
Én sem puffadtam mindentől. Bár én alapból hajlamos vagyok rá, és főleg a zsír az ellenségem. De könnyű ételek mellett terhesen se puffadtam, így maradtak ki napok, mikor nem éreztem semmit.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi! Remélem igazatok lesz!
2018. nov. 5. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!