Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy 11 hetesen...

Normális, hogy 11 hetesen minden tünetem elmúlt?

Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre, hogy a puffadás is megszünt, megint laposabb a hasam. A mellem sem annyira érzékeny mint szokott lenni, tudok hason aludni, nem vagyok állandóan álmos. Szerdán megyek dokihoz, utoljára 3 hete voltam, akkor minden rendben volt. Most viszont kivagyok, higy valami baj lehet. Nem értek semmit, olyan mintha nem is lennék terhes. Volt valaki így?

2017. febr. 23. 07:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen időszak, hirtelen minden elmúlt. Jól rástresszeltem de nem kellett volna, pár nap után újra előjöttek a tünetek. Nekem a doki azt mondta erre amíg nem vérzek és nincsenek görcseim addig ne aggódjak. Szóval nyugi! Minden rendben van szerintem. Boldog babavárást! :)
2017. febr. 23. 07:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, és én is megijedtem, de fölösleges. Nyugodj meg, teljesen normális, ha nincs mindig tünet.
2017. febr. 23. 08:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem is szó szerint azt mondta a dokim, mint az #1-es válaszolónak! :) Nyugi!
2017. febr. 23. 08:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem már 9-10 hetesen elmúlt minden, elég is volt ennyi belőlük. Első babámmal 8 hetesen elmúlt minden tünetem és minden rendben volt. A mostani babával is minden rendben, 21 hetes vagyok.
2017. febr. 23. 08:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem 8 és fél hetesen enyhültek a tünetek 10 hetesen már semmi tünet nem maradt kivéve a fáradékonyság. 13. héttől meg jött az óránként ennék, mert éhen halok tünet :)

Ne idegeskedj, ilyenkor már szokása elmúlni a tüneteknek :)

Jó egészséget!

18hkm

2017. febr. 23. 09:15
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! az normális, hogy olyan mintha nem is lennék terhes... abszolút nem érzem a hasamon a feszülést vagy bármit. Ti is így voltatok? Mikor kezdtétek el érezni , hogy nődögél ott valami? Gondolom eddig a puffadas volt amit éreztem és láttam, de eléggé beparáztam higy siman kenyelmes hason aludni most.
2017. febr. 23. 09:31
 7/12 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, 16 ill 15 hetesen kezdtem érezni a babákat, azóta éreztem/érzem magam megint terhesnek. Első babámmal a hasam nekem félidőig egyáltalán nem is nőtt.
2017. febr. 23. 09:49
 8/12 anonim ***** válasza:

5ös válaszoló vagyok,

Én még most sem érzem magam terhesnek :) Nőtt a hasam főleg a túlsúly miatt, pedig egy dekát nem híztam illetve most ingázik fel az első kiló. Nem feszül a hasam nem történik semmi, talán mostanában kezdem érezni a babát, de még nem biztos, napi egyszer kétszer ilyen csikis érzés van, de nem tudom a baba e XD

Én is aggódtam, hogy még nem érzem magam terhesnek, ráadásul szerencsés vagyok, mert hányás, se sav se semmi nem volt nekem az émelygésen kívül. Volt már egy vetélésem így még jobban aggasztott végig, hogy ufo vagyok semmi nem történik :D De szerintem csak örülhetünk, hogy egyenlőre semmi terhességgel társuló bajunk nincs :) Élvezd ki te is, lesz még elég gondunk a végére ;)

2017. febr. 23. 10:08
 9/12 A kérdező kommentje:
Nekem is volt egy missed ab-om tavaly, és semmi jele nem volt, csak már nem volt szivhang. Ezért aggódom most annyira, jó lenne érezni, hogy valami történik bennem/velem😄
2017. febr. 23. 10:18
 10/12 anonim ***** válasza:
#1 es vagyok! Nekem pl tesóm mondta ha terhes maradok tuti tudni fogom mert olyan mintha egy fél tégla lenne a hasamban. Ő érezte h van ott vmi én meg semmit. Nem törvényszerű. Nekem pl jósló fájásaim se voltak, pedig a csapból is az folyt h márpedig olyan lesz a végén. És az sem volt. Lényeg h ne aggódj semmin nincs 2 egyforma szervezet! Örülj h jól viseled! Tesóm 15 hétig hányt!
2017. febr. 23. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!