Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha semmi tünetem nincs?...

Baj ha semmi tünetem nincs? Holnap töltöm a 9. hetet. Kéne valaminek lennie már, nem? Eddig kétszer hánytam reggel, de az is elmúlt. Csak a hasam fájdogál. Nem probléma? Remélem nem halt el a terhességem.

Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne gondolj rögtön a legrosszabbra. Nekem amíg meg nem mozdult a kicsi, semmi tünetem nem volt, sem extra étvágy, sem émelygés, sem kívánósság, max annyi, hogy egész nap aludtam volna. Nyugi...
2013. dec. 29. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Rohadt hosszú lesz a 9 hónap ha ennyire ráparáztatod magad.
2013. dec. 29. 16:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem paráztatom magam, csak volt már több vetélésem, és ezért aggódom kicsit jobban...
2013. dec. 29. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet azok közé a szerencsések közé tartozol, akik megússzák a terhességet rosszullétek nélkül. :) Ne aggódj, ne stresszelj, mert az nem tesz jót. :)

Nővérem egyáltalán nem volt rosszul, sógornőm sem, egy barátnőm most 12 hetes terhes, talán ha kétszer hányt de semmi extra. Van olyan nő, aki egyáltalán nincs rosszul, de olyan is aki a 9 hónapot végigszenvedi.

Kellemes babavárást! :)

28N

2013. dec. 29. 16:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenki máshogy reagál. Szomszéd végig hányta az első két hónapot mégis meghalt a baba. Szóval felesleges ezen idegeskedned.
2013. dec. 29. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!