Mikortól hanyadik héttől érezhető a méhösszehúzódás? És hogy vehető észre?
Figyelt kérdés
2007. dec. 3. 17:52
1/4 anonim válasza:
Méhösszehúzódás folyamatosan van, nem terhesen is (menzesz, orgazmus) terhesen teljesen egyéni, ki mikor érzi, sőt terhességenként is eltérő. Az első babával végig semmit nem éreztem, jósló fájások se voltak. A másodiknál kb félidőtől naponta többször bekeményedett a hasam. Mind a kettő normális. Úgy lehet beazonosítani, hogy a has aljától kezdve megkeményedik a méh, feszülő érzést okoz. Később, ahogy egyre nagyobb, már nem lehet összetéveszteni a kemény hasat semmivel.
2/4 anonim válasza:
Spontán még nekem sem volt. OLyan, mint amikor orgazmusod van. Egy 30 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Nekem a barátnőm most lépett be a 18. hétbe és néha előfordul neki pár pilanatra. Ez még nem jelent semmi bajt.
4/4 anonim válasza:
Én a 14. hétben vagyok, és szinte naponta keményedik a hasam. Ez teljesen normális folyamat.Ahogy halad a terhesség, egyre gykrabban lehet érezni. Nekem ez az 5. terhességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!