Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szinte mindent megvettünk...

Szinte mindent megvettünk már, ugye nem baj?

Figyelt kérdés

Remélem nem hamarkodtam el, van aki korainak tartja h már a 80% megvettük a cuccoknak.

Ja és 56 os méretből rugiból 6db ot vettem , 62.ből is 6 ot,az elég ugye?

28 hetes kismama

2008. nov. 5. 18:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
4.vagyok.Mi 4részes ágyneműt vettünk neki(párna,takaró,baldahin,buksivédő),3gumis lepedőt,egy vavtag és egy vékonyabb plédet.
2008. nov. 5. 19:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondoltam. Az overálból 62-et vettem remélem jó lesz. De nem kezes-lábast.
2008. nov. 5. 20:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is febr.3-ra vagyok kiírva, és elég sok minden megvan már...nekem néha már fárasztó a vásárlás, ezért nem tartom korainak, mert azért ez időigényes ebben a tempóban:-)))

Drukkolok Neked febr.3-án- ha lesz időm:-)))))

Minden jót kívánok Nektek és boldog babavárást!!

2008. nov. 6. 06:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Kösy, Könnyű szülést kívánok!
2008. nov. 6. 09:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Én Istenben és nem a babonákban hiszek.Nem hiszem hogy ha megvesz az ember mindent előbb attól függne a baba élete.Mért lenne korai?Szerintem is csak könnyebb.Én eddig a babaszoba díszítését csináltam és a hálózsák van meg egy kis zokni.A kiságy is megvan de az nincs nálunk az az enyém volt még csak lakkozni kell.15 és fél hetes vagyok most de egyébként szerintem aki az első babát várja ezek a dolgok újak és izgalmasak is azért is nehéz megállni a vásárlást.Nekem is első bébi a drága...

Sok boldogságot nektek!

2008. nov. 7. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!