19-20 hetes kismamik hogy vagytok? 😊
szia. èn most vagyok 20+2 hetes elsö babával :) Eddig még nem híztam, bár az elején sikerült ledobni 2,5 kg-ot a sok rosszullét miatt.
Mostanában csokit ennék állandóan, bár ez a terhesség elött is megvolt :D Meg a narancs és a mandarin. Kilószámra menne.
te hogy vagy? hány hetes vagy?
nekem is második baba, fiam mellé hugica érkezik a jelek szerint 😊 én a hamburgert/pizzát és salátát kívánom, és este avokádókrémmel álmodtam 😂.. és sajnos 2 kg már híztam :( most emiatt kicsit jobban figyelek..
én is itthon vagyok, és 3-4napja extra álmosság gyötör 😑
20 hetes vagyok, nem dolgozom, mert gyesen vagyok a kisfiammal, de tàppènzen lennèk, ha dolgoztam volna előtte. Most kezdtek múlni a rosszullétek, 4 hónapig feküdtem, szóval kemény volt (ismét).
Eddig 6 kg-ot fogytam, 1 kg visszajött.
Kislàny, és mandarint kívànok :)
Szia!
A 20. hétben vagyok, dolgozom és 6 kilót hiztam eddig (igaz 3-4 hete nem változott a súlyom)! Legjobban a gyümölcsöket kívánom, alma banán :)
Április elejére vagyok kiírva, márciusban maradok csak itthon, addig dolgozom. Első baba lesz, és még nem tudjuk a nemét, majd hétfőn remélem.
Nekem a kovászos uborka visz mindent. Bármivel :D
mizujs veletek azóta? hogy vagytok?
3.vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!