Utolsó hónapos kismamik! Ti hogy keltek ki az ágyból? Fel tudtok még ülni, vagy legurultok? :D
Nálunk oldalt nem lehetett kikelni az ágyból így vagy ki mentem pókban
Vagy megfordultam és kitolattam négykézláb ( már elköltöztünk a baba érkezése előtt, átmeneti volt)
39+3 napos vagyok, fel tudok kelni.
Égnek emelem a lábam és azzal veszek nagy lendületet, közben a kezemmel tolom magam fel. A férjem szerint olyan vagyok mint egy cserebogár, ami a hátára fordult. 😂
4! :D ezt mindjárt kipróbálom :D
Én 37 hetes vagyok, de olyan nagy a hasam hogy csak gurulni birok. A kiülős, karral feltápászkodós módszer se megy mert a baba lábai pont a bordáim alatt vannak :)
En is az oldalamra fordulok es ugy ulok fel, a karommal feltolom magam, kozben leteszem a labam. Osszessegeben nincs vele gondom (38. het). Egyik oldalamrol a masikra fordulni jobban utalok, pedig egy ejjel kb 15x megteszem, mert a hatamon nem birok aludni, de a csipom nagyon faj par napja, allandoan valtanom kell az oldalt. De a fordulast vagy nagyon lassan csinalom, 5 reszletben, vagy gyorsan, de akkor meghuzodik a hasam.
Jah, a pihe-puha, mely kanapenk az egyetlen, amirol alig birok felallni/felkelni, pedig imadom. Mas gondom meg egyenlore nincs. 3. baba, az elso kettovel meg ennyire sem voltam nehez mozgasu a vegen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!