28. Hétben 12 kg annyira drasztikus?
Bizony nagyon sok.
Az én nőgyógyászom pl szülésig 13 kilót "enged" hízni
Hát igen, sok. Én is ennyit híztam az elsővel a 15.-től a 28. hétig, mondjuk én 46 kilóról indultam. A vége 15 kiló lett, a 3. trimeszterben már alig híztam, a szoptatással meg lement. Most hálistennek lassabban hízok, 8 kiló jött eddig fel (30. hét), ebből 4,5 a 14-től a 20. hétig, mert csak akkor nem voltam rosszul, ha ettem folyamatosan szinte. Azóta, hogy ez már nincs, nem zabálok annyit, lelassult.
Amúgy az nem igaz, hogy 28. hétig egyáltalán nem kéne hízni, eleve a baba több, mint egy kiló már ekkorra, és akkor még ott a lepény, a víz, a megnövekedett méh, nálam duplájára nőtt cicik is vannak mellé. Aki nem hízik eddig semmit, az valójában fogy.
Nagyon sok! 28.hétig +2 kg híztam, utána még a 39.hétig +10 jött fel. A végén jön csak a sok, te meg már most itt tartasz. Nekem összesen volt 12 kiló hízásom.
Ne egyél annyit és pláne ne édességet!
Tényleg sok. Én 28 hetes leszek a héten 6kilónál tartok. De a védőnő szerint ez is határ esett és inkább sok mint kevés. Bár szerintem ez elfogadható.
Viszont ne érezd most ettől rosszul magad, nálad így alakult.
De azért figyelj oda amennyire tudsz az étkezésedre, mert egyikőtöknek sem lesz jó ha a végéig még felmegy vagy 10.
Énis tudnám enni az édességet folyton, de inkább gyümölcsöt eszek helyette, Vagy répát rágcsálok mikor rámjön a nassolhatnék.
Aki, azt írta: egy grammot se kéne 28hétig felszedni..azzal nem értek egyet! alalpjáraton a méh-magzatvíz-babasúly plusz súly ilyenkor már 2-3kg összességében
12 kg az tényleg nagyon sok :/
én összesen 16kg híztam az elsővel, de durván vizesedtem, kórházból hazaérve 4kg maradt rajtam
szerintem próbálj kicsit visszavenni vagy kevesebbet enni :) ami tudom nehéz
jelenleg 19 hetes vagyok +2kg tartok :( igyekszek figyelni,hogy most ne 16kg legyen a plusz, de nehéz nagyon 😂próbálok gyümit meg salátát enni, ha nassolni támad kedvem
abban bízok decembertől-áprilisig kétlaki életet fogunk élni, és a sok séta majd segít a kg-t kordába tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!