33 évesen,15 kiló túlsúllyal nem vagyok én kicsit hülye?
Figyelt kérdés
Sziasztok, igazából nem is nagyon van bennem konkrét kérdés,csak felkiabálás,amolyan nem mondhatom el senkinek,elmondom hát mindenkinek. 11 év házasság, nagylány 10 éves, az öccse 6 ,én meg ma teszteltem pozitívat. Volt egy kétes-koton-helyzet szeptember végén,úgyhogy sejtettük. 66 nm2-es, 2 és fél szobás panelben ÖTEN?!? Öreg is vagyok,nehéz is vagyok,őrült nagy a korkülönbség a tesókkal, hisztérikusan rettegek a szüléstől,mert a fiam olyan gyorsan jött,h 2 percen múlt,h nem az Uzsoki küszöbén látta meg az anyját...
Amúgy köszi,jól vagyok,de MI A FRÁSZT CSINÁLJAK??
2018. nov. 5. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!