33 évesen,15 kiló túlsúllyal nem vagyok én kicsit hülye?
Sziasztok, igazából nem is nagyon van bennem konkrét kérdés,csak felkiabálás,amolyan nem mondhatom el senkinek,elmondom hát mindenkinek. 11 év házasság, nagylány 10 éves, az öccse 6 ,én meg ma teszteltem pozitívat. Volt egy kétes-koton-helyzet szeptember végén,úgyhogy sejtettük. 66 nm2-es, 2 és fél szobás panelben ÖTEN?!? Öreg is vagyok,nehéz is vagyok,őrült nagy a korkülönbség a tesókkal, hisztérikusan rettegek a szüléstől,mert a fiam olyan gyorsan jött,h 2 percen múlt,h nem az Uzsoki küszöbén látta meg az anyját...
Amúgy köszi,jól vagyok,de MI A FRÁSZT CSINÁLJAK??
Az egész sokkal viccesebb lenne,ha nem májusban dobáltunk volna ki mindent,ami babás (ágy,kocsi,ruha,etetőszék), mi már ezzel végeztünk egy életre felkiáltással :D 3 hónapja szült férj haverjának a párja, még dörzsöltem is a tenyerem,h de nem lennék a helyében,biztos nem tudnám elölről kezdeni...
Ez a karmám lesz,igaz? :D
Igen, valóban ennyi elég.
Barátnőm most megy ab-ra, mert ő egyáltalán nem tudja elképzelni. 6 éves a kisebb fia (20 a nagyobb). Ő 43 éves. Na, ő már "öreg" hozzá, férje nem segít, így meg sem fordult a fejében, hogy újra szüljön... Egyértelmű volt, mit fog tenni.
Te meg igazából szeretnéd, csak félsz. Ez normális, hisz "hirtelen" jött, nem előre tervezetten.
Ha szeretnétek, szerintem megoldható.
Én is 33 vagyok, 5 éves a fiam, ha akarnék még gyereket, most lenne ideális. A "tesó" elég nagy, önálló, én meg egyáltalán nem érzem magam öregnek (gondolatban nem is léptem még át a 3. x-et...)
36 éves vagyok, most várom a harmadikat, + 15 kg biztos van rajtam, az első 9 éves, a második 2 éves (dackorszak közepén). 37 leszek, mire megszületik. Most októberben született volna meg egyébként a 3. babánk, de ő sajnos márciusban elment tőlünk.
Higgadtan ülj le és gondold át a dolgot. Ha el tudnád képzelni, akkor hajrá. Gondold át, hogy tudnád megszervezni az életeteket 3 gyerekkel. A nagyok már elég önállóak lehetnek, főleg a 10 éves, azért őt már nem kell pesztrálni. A kicsi meg gondolom jövőre kezdi a sulit, így legalább otthon leszel, tudsz neki segíteni, ha szükséges. (Én imádtam, hogy a lányom augusztusban született, a fiam szeptemberben kezdte az elsőt, délben hazajárós, így minden nap friss ebéd várta. A reggeli és a déli séta is le volt tudva a kicsivel, míg suliba kísértük és mentünk érte, még aludt, mikor a leckét megcsináltuk.) Lakást lehet nagyobbra cserélni, ruhákat és egyéb kiegészítőket is lehet venni olcsón.
11
Ha azt gondolod, hogy csökken az energiád mert MÁR 33 éves vagy, akkor vizsgáltasd meg magad, mert komoly betegségben szenvedhetsz és ez az oka. Más nem lehet.
Te tudod, mit akarsz.
Én 42 évesen szültem az ELSŐT, és utána még kettőt. Az energiám pedig nem kevesebb, mint huszonévesen.
Mi a kérdés? Akartok gyereket, akkor lesz. 66 nm-en is fel fog nőni. Ha nem akartok, akkor meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!