Akiknek valami kisebb probléma volt a terhessége alatt hogyan tudta kivárni a következő vizsgálatig? Adjatok tanácsot kérlek
Arra lennék kíváncsi akiknél volt valami probléma mint pl: lassan fejlődő baba, hamar érő méhlepény, hamar elkezdődött tágulás...stb stb
Hogyan bírtátok ki hogy ne stresszeljétek magatokat azon minden áldott nap hogy vajon jól van e a baba?
Tudom hogy ilyen esetben többet lehet ártani a stresszel, de amikor nem tud ezen uralkodni az ember mégis mit tegyen? Nektek hogy sikerült ezeket a hónapokat átvészelni?
Azta, sok mindenen keresztül mentetek akkor. Sajnos nektek sem csodás 9 hónap volt akkor. Viszont a lényeg hogy mindezek ellenére egeszséges kisbabátok született. Gondolom ez mindent feledtett és kárpótolt. Bár gondolom milyen nehéz időszak lehetett.
Kívánok nektek a jövőbe sok boldog percet a gyermekeitekkel!😊
Köszönöm hogy megosztottátok ezeket velünk, nem tudom ki hogy van ezzel, de nekem ez tényleg erőt add. Szoval köszönöm!
Örülök hogy ennyi minden után Nektek is minden rendben lett a kisbabával!
Gratulálok hozzá és sok egészséget neki! 😊
Remélem mi is teljesen rendben leszünk a végére. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!