Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap megyek 4D-re! Mit...

Holnap megyek 4D-re! Mit vigyek magammal? Mit kérhetnek ott?

Figyelt kérdés
aztmondták hogy 9ezerbe kerül...ebben az árban már benne van a cd írása is meg minden???hogy van ez?
2008. nov. 5. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy az árban mi foglaltatik benne, az szerintem mindenhol más.

Nekem mindig azt mondják, hogy a kiskönyvemet vigyem magammal, és a legutolsó, hivatalos UH leletet.

2008. nov. 5. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Szió.Nálunk (Kecskeméten)ez úgy van,hogy a DVD-t vinni kellett,aminek -nak kell lennie.12-15ezer körűl szoktunk fizetni,attól függ mennyi képet kérünk plusszba.Nekem a fogadott dokim csinálja,de szerintem vidd a kiskönyved,az a tuti.És bízz benne,hohy nem bújik a babád el.Nekem Melső fali a lepényem és mindig beletúrja a buksiját.Dokibácsi mondta,hogy párnának nézi:)

üdv:36heteske

2008. nov. 5. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:

nálunk Nyíregyházán ahol mi voltunk 12.000 ft.- és semmit nem kellett vinnünk, minden adtak ott. sem kiskönyvet, sem leletet nem vittem, de nem is kérték....

szerintem kérdezz rá ahova mentek, az a legbiztosabb, nem?

minden jót.

2008. nov. 5. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen,az,hogy mi van az árban benne,az tényleg mindenhol más,nekem pl anno ugyan így 9000 Ft körül volt-az árban a 20 perces dvd-(a lemezt adták),lelet,meg 1 kis fekete-fehér kép volt benne.Mi kértünk hozzá egy nagy színes képet is(A/4),az volt 2000-3000 Ft között valahogy,de nekem ez érte meg legjobban,olyan jó lett az a kép:).Egyébként én Pesten a Baross utcában voltam.Szerintem csörgesd meg őket,hogy mi van benne az árban ott,ahová te mész,mert olvastam olyat is,hogy van ahová vinni kell a cd-t például.

Jó babamozizást:)

2008. nov. 5. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem vittem semmit magammal, nem is kértek semmit. Egyedül az utolsó mensim dátumát kérdezték meg még az elején, hogy bevigyék a gépbe. Nem emlékszem pontosan, de vagy 9 vagy 12 ezret fizettünk, amiben benne volt egy cd tele képekkel, egy dvd lemez majd egy órás felvétellel, egy jelentés a babáról, egy nyomtatott kép. A képek nyomtatására tudom javasolni, hogy te külön tedd meg, ha kapsz képeket cd-n, legalábbis én még aznap délután bevágtattam egy üzletbe, ahol digitális képkidolgozással foglalkoztak és a cd-ről kinyomtattam rengeteg képet magunknak és a nagyszülőknek kb 20 forintos darabáron. Azt hiszem, hogy így lényegesen jobban megérte, mert eredetileg 5-600 forint lett volna pluszban egy kép nyomtatása azon az egyen felül, amit az alap csomag tartalmazott. Minőségileg ugyanazt kapod, sőt!
2008. nov. 5. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!