Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mensitől számolva 6+3 hetes...

Mensitől számolva 6+3 hetes terhes vagyok, kell aggódjak a mai ultrahang miatt?

Figyelt kérdés
Utolsó mensitől számolva 6+3 hetes terhes vagyok, ma az uh-n csak embriót láttak, pulzálást még nem. A peteérésem szept 27-én volt, középidőben, tehát nem fogant később. Normális dolog ez ilyenkor? Az még ráadás, hogy egy 7x6 cm-es cisztát is találtak a bal petefészkemen... Egy hét múlva kell mennem újra.
2018. okt. 29. 16:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Bízom benne hogy ez az uh egy korszerűtlen darab ahol nem látszott jól. De sajnos egy hét nagyon hosszú várakozás lesz 😔
2018. okt. 29. 18:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Tapasztalat ebben nullát ér. Valakinek lesz szívhang így, valakinek nem. De nyugi, te simán korán mentél, vársz és rendben lesz. Engem 3 hete hívogatnak vissza mert mindig túl lassan nő az embrió pedig már pulzál. Ez ilyen türelemjáték aztán lesz valahogy :(
2018. okt. 29. 19:03
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Aggódom a ciszta miatt, remélem nem okoz majd gondot, kicsit fájogat a hasam azon az oldalon.
2018. okt. 29. 21:33
 14/19 anonim ***** válasza:
En ma vagyok 6+2 hetes az utolso menzihez kepest. En nem szeretnek tul koran menni orvoshoz ezert csak jovo honap vegere kertem idopontott a magandokimhoz. Inkabb kibirom ezt a par hetet de ott akkor 100% megtudjak mondani, hogy minden rendben vagy sem mint hogy koran menjek es nem tudnak olyan valaszt adni amitol nyugodt lennek es ezert hetekig idegeskednek.
2018. okt. 29. 21:35
 15/19 A kérdező kommentje:
Én is filóztam hogy most menjek vagy jövő héten, sajnos győzött a kíváncsiság. Most pedig jön egy hét gyomorgörcs, az amúgy is állandó hányinger mellé hogy minden rendben legyen. Nagyon nem így képzeltem ezt a mai orvos látogatást, nagyon csalódott vagyok, pedig máig boldog és izgatott voltam, most meg rettegek hogy mi lesz, mi van ha...
2018. okt. 29. 22:18
 16/19 anonim ***** válasza:
12. vagyok, nézd: ha ma nem mentél volna, ugyanúgy izgulnál hogy mindenrendben lesz-e jövő héten, illetve ha baj van akkor ugyanúgy hidegzuhany a kövi uh. Szóval nem vagy hátrébb így sem, hogy ma is elmentél. Ugyanúgy várni kell mintha jövő héten mentél volna először.
2018. okt. 29. 22:24
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen, de más az izgatott várakozás és a feszült, rettegő várakozás ami most vár rám. Tegnapig úgy gondoltam semmi gond nem lehet, most már nem vagyok olyan optimista...
2018. okt. 30. 07:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező! Mi lett veled végül? :)
2018. nov. 12. 08:08
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést, minden rendben van.☺ 7+6 hetesen mentem újra, normál méreteket és pulzálást láttak. A ciszta sajnos megvan és azt mondták sajnos nem.is valószínű hogy elmúlik magától, de terhesség alatt nem nyúlnak hozzá.
2018. nov. 12. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!