Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mensitől számolva 6+3 hetes...

Mensitől számolva 6+3 hetes terhes vagyok, kell aggódjak a mai ultrahang miatt?

Figyelt kérdés
Utolsó mensitől számolva 6+3 hetes terhes vagyok, ma az uh-n csak embriót láttak, pulzálást még nem. A peteérésem szept 27-én volt, középidőben, tehát nem fogant később. Normális dolog ez ilyenkor? Az még ráadás, hogy egy 7x6 cm-es cisztát is találtak a bal petefészkemen... Egy hét múlva kell mennem újra.
2018. okt. 29. 16:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
58%
Miért nem az orvost kérdezed? Szerinted ide szülész nőgyógyászok járnak?
2018. okt. 29. 17:05
 2/19 A kérdező kommentje:
Kössz a hasznos választ... Az orvos nem mondott semmit csak hogy még picike és nézzük meg egy hét múlva. Tapasztalatokra lettem volna kíváncsi.
2018. okt. 29. 17:08
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezért kell inkább 7-8 hetesen menni.

Túl korán mentél, ennyi történt.

2018. okt. 29. 17:18
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul, hogy ennyi idős terhesen még nem talál az orvos szívhangot, de van akinek már igen, ez függ az orvostól meg a gépétöl is. Nekem volt már mind 2 terhességemnél.
2018. okt. 29. 17:18
 5/19 A kérdező kommentje:

Az ultrahang gép nem egy modern szerkezet az orvos bevallása szerint sem. Nagyon megbántam hogy elmentem most, pedig gondolkodtam rajta hogy csak jövő héten megyek, hallgatom kellett volna magamra, csak annyira szerettem volna már bizonyosságot szerezni...

Az elsőnél már volt szívhang, igaz akkor kb 1 héttel később voltam.

2018. okt. 29. 17:25
 6/19 anonim ***** válasza:

Amit látott az biztos hogy nem ciszta volt.

Hanem a sargatest, ami a terhességhez szükséges:) nyugi.

2018. okt. 29. 17:40
 7/19 A kérdező kommentje:
De biztosan ciszta volt, ráadásul a másik petefészek élén van mint amiből legutoljára megért a tüdő. És a doki szerint nem is mostanában keletkezhetett, nagyon nagy is. De most a szívhang kérdés jobban izgat.
2018. okt. 29. 17:46
 8/19 anonim ***** válasza:
Mekkora a CRL?
2018. okt. 29. 18:14
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem csak 8hetesen latott először szivhangot.
2018. okt. 29. 18:17
 10/19 A kérdező kommentje:
Azt sajnos nem tudom, nem mondta az orvos és én akkor nem kérdeztem rá.
2018. okt. 29. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!