5+6 terhesség, üres a petezsák?
Ezért nem kell túl korán menni orvoshoz, csak a 8. héttől ajánlják, pont ez az idegeskedés miatt. Kivéve ha probléma van persze.
Amikor én voltam a terhesség elején, már volt egy vetélésem 5+4nél, itt gondoltam megvárom a 8 hetet, ahogy azt ajánlják ugye, na de én mensi kimaradástól számítva a 7. héten elkezdtem eszeveszettül görcsölni, vérezni. Szaladtam a körzeti kórházba, ahonnan elhajtottak, mert nincs ambulancia, nőgyógyász rendelés pedig 8-12ig van. Nem vizsgáltak meg, szóval mentem tömeggel, vérezve meg stb a másik kórházba, ott érdekes módon megvizsgáltak, de nem akadunk fent ezen, a lényeg hogy
A 7. héten még csak üres petezsák volt, az is elég apró. Azt mondták hogy ajjaj, missed ab, menjek vissza két nap múlva és akkor műtenek. De azé nesze szedjél gyógyszert a vérzésre (utro)
Visszamentem, és láss csodát, nőtt a petezsák, bár így is 7+5 naposnak ez semmi, ilyenkor már embrio van, meg szívműködés, na de adjunk még egy esélyt, egy hét múlva kontroll de azért hozzam a kórházi cuccomat is műtét esetére
A következő alkalommal mensi kimaradás szerint 9 hét +2 napos voltam, és akkor lett meg a kisbabám, illetve csak embrio árnyék látszódott.
És ez mind azért, mert mensi előtt volt valamikor a peteérésem, a babám két héttel kisebb mint "kellene"
Szóval remény mindig van! 6 hetes terhességnél teljesen oké hogy nincs semmi a petezsákban.
Nekem azt mondta a fogadott dokim, hogy a 10. Hétig érdemes várni ilyen esetben, mert a női test csodákra képes :)
Drukkolok, és remélem sikerül a babóca!:)
36hkm
Persze 😊 Szívhang csak a 6. hét után szokott lenni középidőben fogant babáknál. Ha később, akkor nyilván, ennél is később.
Két lombik terhességem volt, tehát pontosan tudtuk, hogy mikor fogant. Mindkétszer 14. napon volt a leszívás (ovuláció), és mindkétszer 5+5. napon volt az első UH. Mindkétszer üres petezsák látszott csak először. Következő héten már volt(ak) szívhang(ok).
Muszáj voltam korán orvoshoz menni, mert vérhígítóval kell szúrnom magam.
Az utolsó ciklusom első napja szeptember 18. A ciklusnaptár szerinti peteeresem 28.-án volt. 29.-én voltunk együtt utoljára. Utána 30.-án repültem haza Magyarországra 1 hétre, tehát akkor együtt sem voltunk.
Azt mondta, hogy ne remenykedjek es hogy max 20% eselyem van arra, hogy baba lesz:(
Szerdan kell visszamennen ujra.
Ahogy nezegettem a sok kerdest, ennyi idosen azert mar mindenkinel latszott valami :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!