Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor mondjatok, mondanátok...

Ti mikor mondjatok, mondanátok el a családnak, ismerősöknek, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
Tudom, sokan mondják 12. hét előtt ne, de én egyszerűen nem tudom magamban tartani! Küzdök magammal 🙃🙏
2018. okt. 25. 08:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

párom ugye a teszt után egyből tudta.

Az ő családját az úgynevezett 0.uh után (uh szerint akkor 7.hét, azóta 8. így visszaszámolva, mensi szerint is 8.) avattuk be. Ide beletartozik az anyja, keresztanyjáék (ők nevelték), unokatesói (mintha a testvérei lennének).

Ekkor mondtuk el a főnökeinknek is.

Az én anyukám az első perctől tudja, de tesómék és nevelőapám még nem. Személyesen akarjuk, csak még nem volt rá alkalom.

16hét

2018. okt. 25. 12:01
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Én nem titkoltam 10 hetesen már mindenki tudta. Később is lehet baj, elmondanám és kész. Amúgy sem tudnám a szüleim előtt titokban tartani, hogy elment a baba, ha megtörtént volna persze. Persze nem mindenkinek ilyen szoros a kapcsolata a szüleivel.
2018. okt. 25. 14:01
 13/13 anonim ***** válasza:
58%
Nem egészen értem miért kell lepontozni aki azt írja hogy inkább a 12. hét után mondták el. Nagyon sajnálom ha valakinek fáj az igazság, de a 12 hétig minden negyedik terhesség vetéléssel végződik, még a 12. hét után 98 százalék az esélye hogy ha addig minden rendben volt akkor ez után is rendben lesz.. De akkor felesleges is ilyen kérdést feltenni, kürtöljétek szét az első pozitív teszt után és kész.
2018. okt. 25. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!