Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mondjatok valami biztatot 7....

Mondjatok valami biztatot 7. hetnel semmit nem lattak mehen belul Kinek volt hasonlo?

Figyelt kérdés

7.hetnel mentem dokihoz

Huvelyuht csinalt semmit nem latott elkezdett mehen kivul keresgelni

Hetfon uh beta hcg teszt

Irjatok valami biztatot

2017. okt. 27. 17:33
1 2 3 4
 1/35 Norman Bates ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de 7. heten mar szivhang is kene, hogy legyen, nemhogy ures meh...

Sajnalom, de erre nem nagyon lehet mit mondani :(

Lehet, hogy fals pozi volt a teszt vagy kemiai terhesseged volt (elindult valami, de hamar el is ment, epphogy a teszt pozi lett)

2017. okt. 27. 17:35
 2/35 A kérdező kommentje:

Tudom hogy ilynkor mar szivhang kene

Nem elso terhesseg

2tesztet csinaltam amikor "kellett"

Vagy mehen kivuli vagy elhalt terhesseg

Hetfon megyek ujabb uh ra plusz beta hcg tesztre

2017. okt. 27. 17:41
 3/35 A kérdező kommentje:
Ket nagyon eros pozi tesztem volt
2017. okt. 27. 17:44
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szorítok, hogy valami történjen. A fogantatást nagyjából be tudod lőni? Mikor lett a pozitív teszted? Én is nagyon félek ettől, jövő héten megyek dokihoz, én elvileg akkor leszek 6hetes 3 napos. Mindenképp jelentkezz!!
2017. okt. 27. 18:17
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Hs még petezsak sincs akkor sajnálom de inkább ne csalodj nagyot. De remélem nem mehen kívüli mert abbol nagy baj lehet
2017. okt. 27. 18:26
 6/35 anonim ***** válasza:
78%

7 hetesen nekem 1 cm-es volt az embrió.

Az üres méh ilyenkor nem sok jóra utal. Vagy elhalt terhesség vagy méhen kívüli az esélyes.

Mikor teszteltél pozitívat?

2017. okt. 27. 19:03
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
8 hetesen nem tálalták semmit. méhen kívüli volt. perceken múlt az életem....nem játék. ne várj sokat verj oda az asztalra nehogy baj legyen!!!
2017. okt. 28. 02:10
 8/35 A kérdező kommentje:

Koszonom a sok uzit

Szeptember13 az utolso menzi 12.en teszteltem egy eros pozire 13.an szinten

Majdnem a betoltott 7.hetnel mentem dokihoz hisz elotte nem is adnak idopontot (6.hettol erdemes mennni)

Elmondtam neki hogy fura mert az elozo terhessegemnel nem.volt hasi gorcs (nem nagy gorcsokre kell gondolni)csinalt huvelyuht es mondta h sajnalja mert mehen belul semmit sem lat es azert ilyenkor mar kene....majd hozzatette hogy ilyenkor mehen kivul kell keresgelni...majdnem elajultam amikor ezt mondta;(1ev probalkozas utan nem ilyen vizsgalatra szamitottam:/:(

Majd mondta h a bal oldalo tuba vaskosabb es benne egy 6mm es tagulat lathato majd h bal oldali mehen kivuli nem.kiuarhato

Kozolte velem hogy ha a hetvegen nem.lesz semmi tunetem pl komoly alhasi gorcs verzes barnazas esetleg ajulas kozeli erues akkor hetfon kell mennem uh ra es beta hcg tesztre ha megis akkor azonnal korhaz:(

Nagyon szomoru es csalodott vagyok

Olvastam hogy valaki ugyanezt megcsinalta marmint a vervetelt 2naponta es a vegen megis ottvolt egy 3mm es petezsak

Annyira jo lenne ha nekem is igy alakulna de inkabb nem is gondolok ra...

2017. okt. 28. 08:08
 9/35 A kérdező kommentje:

Igen azt is mondta hogy lehet hogy elhalt terhesseg van viszont akkoria van ott "valami"rossz helyen

A sztorihoz tartozik meg hogy az 1.terhessegemnel es most is felirta a clostyt (soha tobbet nem szedem be)ok.h segit a peteeresnel de ikerterhesseg es mehen kivuli lehet (enelkul nem is vilt peteeresem)

Szoval az 1.nal eloszor 2 pottyot lattak uh egyet mehen belul egyet kivul ami rossu helyen volt idokozben felszivodott

2017. okt. 28. 08:11
 10/35 anonim ***** válasza:
Kitartast!😓
2017. okt. 28. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!