Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérlek mondjatok valami...

Kérlek mondjatok valami biztatót!?

Figyelt kérdés
Áprilisi honapban 19 től 22.-ig volt menzim.Nem mérem a hőmet nem nézek ovut.A cikludsaim 29-30-31 naposak.Sajnos pontosan nem tudom mert van mikor csuszik 1-2 napot.Elméletileg 21-22.-én nem kell megjönnie.A lényeg az hogy most mikor voltam pisilni ahhogy feláltam rácsőppent a wc ülőkéjére egy csepp halvány piros vizelet.Ez már lehet a beágyazódás?És ha igen akkor ez jót jelent?Mikor tesztelhetek leghamarabb? 2.propálkozós honapunk.Köszönöm a válaszokat 23L
2012. máj. 13. 20:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy sossem vettem még ilyent észre...
2012. máj. 13. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Akár az is lehet, de ezt nehéz megmondani! Tesztelni szerintem legalább a mensi előtti 1-2 napot várd meg, előbb ha terhes vagy sem mutat pozit.

Ha mégsem sikerült volna, hőmérőzz, és akkor nem késhetitek le a jó alkalmat!Drukkolok!

2012. máj. 13. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez semmit se jelet,ha a vizelet piros,az inkább felfázás,gyulladás jele,nem függ össze a megtermékenyüléssel.De ettől még persze lehet baba.
2012. máj. 13. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az elmondásod szerint 3-4-én volt kb ovulációd.

A beágyazódás kb 7-10 nap az pedig a mostani időszakod.

Én simán el tudom képzelni a piros cseppet.

Hozzáteszem ha nem fájdalmas a pisilés és egyéb alhasi panaszod sincs.

Nagyon sok helyen olvastam hasonlókat.

Sőt azt is hogy, mensi idején barnázott az illető de ennyi. Rendes havi vérzés nem volt.

Én agyon bizakodok benned és remélem meg is írod mi lett.

A tesztet illetően az első gyerekemnél a nemkívánt mensi első elmaradt napján csináltam meg. A második babámnál már türelmetlen voltam és ha jól emlékszek egy Gabriel nevű tesztel a mensi előtt már 4-5 nappal próbálkoztam és + lett.

A patikában biztos tudnak pontosabbat mondani.

Már annyi jó cuccot lehet kapni hogy, csuda.

Én drukkolok neked és írj feltétlen.

2012. máj. 14. 10:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben van köszönöm.Feltétlen megírom mi az eredmény de bizok enne hogy jo :)
2012. máj. 14. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!