Mostansag hogyan zajlik a genetikai uh? Aki jartas benne az leirna reszletesen?
Persze, hogy mozog.
De nem érzed.
Elvileg sokadik terhességnél már 18 hét körül érzik.
Nekem első terhességem, sajna méhlepény is elől van és nádszál se vagyok, így 22-23 hét körül kezdtem el érezni.
Amúgy ne haragudj, de nem egészen értem,te most 10 hetesen voltál elsőnek dokinál? Meet igen van ezer más vizsgálat.
Én 7 hetesen mentem dokihoz, onnan a védőnőhöz kiskönyvért, onnan háziorvos, fogorvos,EKG,és az első nagylabor.
Utána jött a 12 hetes genetikai uh, ami lehet és általában egy kombinált teszt része szokott lenni, tehát uh+vérvétel. Ez a Down kór szűrés, és egyéb ilyen fontos genetikai betegségek szűrése, Edwards, velőcsőzáródási rendellenesség.
Ez még közkórházban is fizetős.
Magán úton kb 25-50e, korhazban nem tudom max 10e.
Bocsi ha ezeket tudod, nem bunkóságból írom, csak nekem az jön le, hogy neked ezeket nem mondta el a doki.
Amúgy kórházban ne számíts rá, hogy nagyon nézegetheted meg apa bejöhet stb..Kb 2 perc lesz az egész, lemérik amit kell és mehetsz is.
Magán úton azért kb fél óra, megnézheted rendesen,apa is, kapsz képeket stb.
Ha van rá kereted áldozd rá.
Mi a 12. és 18. heti genetikai uh-n is magán úton voltunk, belekerült 40 ezerbe a 2 de csodás élmény volt.
A 30 hetesre már én is a kórházba megyek, mert most baromi sok kiadásunk van, de ha nem így lenne megint magánban mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!