Mostansag hogyan zajlik a genetikai uh? Aki jartas benne az leirna reszletesen?
Mi a G1 intézetben voltunk.
Volt egy sima hasi uh, kb 25 perc, mindent lemértek, erről kaptam egy leletet, onnan átmenni, egy vérvétel és már kész is voltam.
Eredményt kb 3 nap múlva kaptam, elég rossz lett, 2 hétig míg nem mentem a dokimhoz ki voltam bukva, aztán ő megnyugtatott és nem mentem további tesztekre.
Ha mégegyszer terhes leszek lehet nem csináltatok kombináltat, csak az ultrahangot.
Ja vagy te lehet csak az uh-ra értetted? :)
Lehet félre értettem.
mi csak genetikai uh-ra mentünk, vérvételt nem kértünk.
Nekem egy nagy csalódás volt :(
Nem volt fogadott dokim, a kórházban voltunk. Telefonon kellett időpontot kérnem, és amit az úgynevezett 0.uh-n kaptam papírt, azt kellett vinnem. 8ra volt időpontom, fél9re meg is jött a doki. 3/4 9kor pedig el is viharzott, mert szülést kellett levezetnie (nem hinném, hogy csak ő volt orvos a kórházban, na de mindegy is). fél 11ig ott ültem, közel 20 ember társaságában és vártunk. Végül visszajött, engem viszonylag hamar be is hívtak. Csak sima hasi uh-volt, de kb összeveszett velem a doktornő, mert háttal feküdt a baba. Mintha tehetnék erről. 2 perc volt az egész vizsgálat. Maga a rendelő jó, mert ahogy fekszek az ágyon, pont szemben van egy nagy tv-ott láttam amit ő a monitoron. De el nem mondta volna mit kell néznem. Megkérdeztem a nemét, erre annyi volt a válsz: 13 hetesen (annyi voltam akkor) nem foglalkozunk ilyenekkel.
mondom, 2 perc volt az egész, 1000ft-ért kaptam is egy képet, amit a mai napig nem tudok értelmezni, pedig csinált róla annyira jókat is. A következő időpontot már meg is kaptam ott.
Nekem annyira úgy jött le az egész, mintha futószalagon mennének itt a dolgok. Oké, nekik ez már kicsit uncsi gondolom, meg sokan is vártak kinn. De nekem az első gyerekem, ki szerettem volna élvezni. Majd talán legközelebb. Ha ott is ez lesz, tuti magándokit fogadunk.
16hetes kismama Székesfehérvárról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!