Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezd el fájni a cici?

Mikor kezd el fájni a cici?

Figyelt kérdés
2007. dec. 3. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már 4-5 hetesen feszült a mellem, most már kevésbe. Igaz még csak 13 hetes vagyok.
2007. dec. 3. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen egyéni, kinek mikor fáj. Sokan írták itt, hogy amikor vagy amielőtt megtudták, hogy terhesek már fájt. Én nem éreztem semmi ilyen tünetet. Most vagyok a 13.hétben, most nagyon érzékeny, ha hozzáérek vagy a párom hozzáér, fáj. Olyan fájdalom, mint mielőtt megjönne.
2007. dec. 3. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem ez volt az egyik gyanus jel arra hogy talán babám lesz.Mielőtt megtudtam hogy terhes vagyok már akkor annyira érzékeny volt hogy senki és semmi nem érhetett hozzá,mert annyira fájt.Most 16 hetes vagyok és még mindig nagyon fáj,bár most már nem állandóan,vagy legalábbis nem veszem akkor észre.Óvatosan kell vele bánni akinél van éppen:)

2007. dec. 3. 14:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ebből vettem észre, hogy terhes vagyok, tehát 4 hetesen már fájt. És kitartott olyan 11 hétig, akkor hirtelen elmúlt, azóta néha és kicsit, de fájogat. Amúgy tényleg mindnekinél más. Ha neked nem fáj, akkor se izgulj
2007. dec. 3. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon eltérő, amint látod... nekem is hamar érzékeny volt, aztán csillapodott, a végefelé megint... de ne aggódj, a tejtermelés és a szoptatás sikeressége nem ettől függ. Jó babavárást!
2007. dec. 3. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!