34 hetes kismamák nektek is kezd fájni a pici rugdosása/ficánkolása? Hogy vagytok? Bevásároltatok már mindent a kicsinek?
Én 36 hetes vagyok ugyan, de 34 hetesen már nekem is fájt néha a mocorgása. Most is van, hogy akkorát rúg, hogy belekönnyezik a szemem is. Meg amikor kinyomja a lábát oldalt, és megfeszíti magát. Na az nagyon nem jó érzés. Olyankor gyorsan "meg kell csiklandozni" a talpát, és akkor abbahagyja. :)
Amúgy én már mindent megvettem a babucinak. Már a 34. héten is megvolt minden. Tegnap átnéztem a kórházi csomagomat, kivettem 1-2 pólót, ami már tuti nem jön rám, tettem be helyette másikat.
Inkább csak meglepetésként érnek az erős mozdulatai, de nem mondanám fájdalmasnak. (inkább kellemetlen)
Én most kezdtem el szedni erősebb magnéziumot, mert sokat keményedett a hasam a Magne B6 mellett is.
Nagyjából minden megvan. Pelenkázólap, szoptatós melltartó hiányzik még, + nem visz rá a lélek, hogy Tena betétet vegyek magamnak. Mellszívó sincs - ha kell majd akkor veszünk.
Te hogy állsz?
Üdv: 33+4 hetes km
Néhány nap múlva kezdem a 34. hetet. 1-2 hete bizony tud fájdalmat okozni. Néhány héttel ezelőtt azért, mert kis vasgyúró rúgásai elég erőteljesek voltak, mostanában pedig a nyújtózkodás is szabályosan fájdalmas. Már nem mondanám ficánkolásnak, bár tud ide-oda egyik oldaláról a másikra fordulni elég "pajkosan".
A babakocsit majd akkor vesszük meg, ha jön a jó idő. Addig megvan az autós babahordozó. Egyébként minden megvan már, csupán az nem, amit mondjuk orvos ír fel (lázcsill. kúp, spec. hintőpor stb.). Még egy! A légzésfigyelő folyamatban van.
Igazából megvan mindenünk úgy érzem.Pénteken veszem meg a babakocsit.
Jövő héten nekikezdek a mosásnak + vasalásnak.Ti hogy álltok ezzel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!