Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes kismamák nektek is...

34 hetes kismamák nektek is kezd fájni a pici rugdosása/ficánkolása? Hogy vagytok? Bevásároltatok már mindent a kicsinek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én 36 hetes vagyok ugyan, de 34 hetesen már nekem is fájt néha a mocorgása. Most is van, hogy akkorát rúg, hogy belekönnyezik a szemem is. Meg amikor kinyomja a lábát oldalt, és megfeszíti magát. Na az nagyon nem jó érzés. Olyankor gyorsan "meg kell csiklandozni" a talpát, és akkor abbahagyja. :)

Amúgy én már mindent megvettem a babucinak. Már a 34. héten is megvolt minden. Tegnap átnéztem a kórházi csomagomat, kivettem 1-2 pólót, ami már tuti nem jön rám, tettem be helyette másikat.

2011. jan. 25. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Inkább csak meglepetésként érnek az erős mozdulatai, de nem mondanám fájdalmasnak. (inkább kellemetlen)

Én most kezdtem el szedni erősebb magnéziumot, mert sokat keményedett a hasam a Magne B6 mellett is.

Nagyjából minden megvan. Pelenkázólap, szoptatós melltartó hiányzik még, + nem visz rá a lélek, hogy Tena betétet vegyek magamnak. Mellszívó sincs - ha kell majd akkor veszünk.

Te hogy állsz?

Üdv: 33+4 hetes km

2011. jan. 25. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Néhány nap múlva kezdem a 34. hetet. 1-2 hete bizony tud fájdalmat okozni. Néhány héttel ezelőtt azért, mert kis vasgyúró rúgásai elég erőteljesek voltak, mostanában pedig a nyújtózkodás is szabályosan fájdalmas. Már nem mondanám ficánkolásnak, bár tud ide-oda egyik oldaláról a másikra fordulni elég "pajkosan".

A babakocsit majd akkor vesszük meg, ha jön a jó idő. Addig megvan az autós babahordozó. Egyébként minden megvan már, csupán az nem, amit mondjuk orvos ír fel (lázcsill. kúp, spec. hintőpor stb.). Még egy! A légzésfigyelő folyamatban van.

2011. jan. 25. 17:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Igazából megvan mindenünk úgy érzem.Pénteken veszem meg a babakocsit.

Jövő héten nekikezdek a mosásnak + vasalásnak.Ti hogy álltok ezzel?

2011. jan. 26. 12:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!