Kiderült hogy terhes vagyok. Jövőre mennénk Görögországba nyaralni, mehetek szerintetek?
Figyelt kérdés
Július végére vagyok kiirva és június elején mennénk nyaralni Görögországba 1 hétre. Ki van már fizetve az út. Szerintetek el merjek menni vagy inkább mondjuk vissza az utat? Ha mehetek akkor mire figyeljek oda?2018. okt. 22. 21:40
22/26 anonim válasza:
14-es vagyok. Nem csak irtam, valóban elutaztunk. Nem mondanám hogy felelőtlen voltam mert attól tettem függővé az utazást, hogy mit mond az orvosom. Márpedig ő nem tiltotta meg. Ha a terhességgel minden rendben, zárt a méhszáj, nincs egyéb kockázat faktor, akkor miért ne lehetne utazni (nem repülővel)? Vagy ti az utolsó 3 trimesztert otthon ülve töltitek? Kötöttünk biztositást, megnéztük hol van a legközelebbi kórház.
24/26 anonim válasza:
Kedves 23-as okoska! elnézézést 18-tól tovább már nem olvastam. :/
25/26 anonim válasza:
mondjuk már a 9-10 alapján is világos lehetett volna, hogy mekkora marhasára válaszolsz.
26/26 anonim válasza:
Igazad van! Most már megnyugodtál? Jesszus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!