Kiderült hogy terhes vagyok. Jövőre mennénk Görögországba nyaralni, mehetek szerintetek?
Figyelt kérdés
Július végére vagyok kiirva és június elején mennénk nyaralni Görögországba 1 hétre. Ki van már fizetve az út. Szerintetek el merjek menni vagy inkább mondjuk vissza az utat? Ha mehetek akkor mire figyeljek oda?2018. okt. 22. 21:40
11/26 anonim válasza:
2 éve okt 23-án teszteltem pozitívat (szeptember 28-án jött meg előtte) és július 3-ra voltam kiírva. Szóval valami nem jó itt..
12/26 anonim válasza:
Holnap ugye október 23, a hosszú-hétvége utolsó napja, még nem mennek suliba, csak majd csütörtök reggel. Unatkoznak nagyon.
13/26 anonim válasza:
Oké, szerda reggel, de a lényegen az nem változtat... :)
14/26 anonim válasza:
8 hónapos terhes voltam mikor elmentünk Horvátországba nyaralni, autóval. Előtte a nőgyógyászom megvizsgált, mindent rendben talált, jó pihenést kivánt. Az autó utat 1,5 órás pihenésekkel is nehezen viseltem a végefelé, de ezt leszámitva nagyon jól éreztem magam. Repülőt nem vállaltam volna be, ha lehet egyáltalán még ilyenkor repülni.
15/26 anonim válasza:
Repülni már nem fognak engedni. Meg amúgyis én biztos, hogy nem mennék, akármi történhet.. megér ez ennyit? Szerintem nem. Vigyázz magatokra, ez a te felelősséged. Adjátok el.
16/26 anonim válasza:
Komolyan, két utolsó, ti gondolkoztok is vagy csak írtok?
18/26 anonim válasza:
Nem értem mi a baj azzal, hogy azt mondom szerintem adják el a jegyet, nem éri meg kockáztatni....
19/26 anonim válasza:
Kar vitazni es irni a tanacsaitokat. Ha most terhes keptelenseg hogy julius vegen szuljon. Szamoljatok mar ki. Nekem m9st kesik, meg nem tesztelte, de ha terhes vagyok akkor elmeletileg junius vegen kellene szuljek.
A kerdezo vagy elirta vagy csak egy teljesen felesleges kerdes belokott valaki
20/26 anonim válasza:
Utolsó, a kérdező valamit elszámolt, mivel aki július végére lesz kiírva, jó eséllyel az utolsó menzeszét kezdi mostanában, nem tesztel még pozitívat.
Itt még csak jóhiszeműségnek sincs helye, ugyanis nem írhatta félre. Nyilván ha július helyett június végére várná a babát még ennyire sem merülne fel, hogy nyaraljon-e még ennyire a végén. Ezért kérdezte az egyik hozzászóló, hogy gondolkoztok-e vagy csak írtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!