Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg a 3dik trimeszterbe...

Tényleg a 3dik trimeszterbe hízik a kismama a legtöbbet? Mindenki azzal jön hogy a nagyrésze most jön. Igaz? Nálatok hogy volt?

Figyelt kérdés

Mindenki azzal jön hogy oh hát majdcsak ezután jönnek a kilok igazán. Lassan elkezdem a 3dik trimeszter, eddig 6kg plusznál járok.

Tudom hogy minden szervezet más, de azért kíváncsi lennék egy általánosságra.

Nem érdekelnek a kilok, nekem a legfontosabb most a baba, de tény hogy nem szeretnék egy 10-12kg-nál többet hízni, főleg a magasságomhoz (157) így hát kíváncsi vagyok mi vár még rám...😊

2018. okt. 22. 18:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kíváncsi leszek hogy nálam hogy alakul a végére.😊
2018. okt. 22. 21:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Halálra piszkált ezzel a családom, hogy én mekkora bálna leszek, mert a végén jön a java, én meg a másodil trimeszterben felszedtem 12 kilót. Aztán a harmadikban összesen 3-at, szülés után 9 hónappal meg ugyanolyan 47 kilós "bálna" voltam, mint előtte. Most 28 hetes vagyok, 7 kg plusznál tartok, és ugyanezzel csesztetnek.
2018. okt. 23. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!