Tényleg a 3dik trimeszterbe hízik a kismama a legtöbbet? Mindenki azzal jön hogy a nagyrésze most jön. Igaz? Nálatok hogy volt?
Mindenki azzal jön hogy oh hát majdcsak ezután jönnek a kilok igazán. Lassan elkezdem a 3dik trimeszter, eddig 6kg plusznál járok.
Tudom hogy minden szervezet más, de azért kíváncsi lennék egy általánosságra.
Nem érdekelnek a kilok, nekem a legfontosabb most a baba, de tény hogy nem szeretnék egy 10-12kg-nál többet hízni, főleg a magasságomhoz (157) így hát kíváncsi vagyok mi vár még rám...😊
Én is így voltam.
De a hízás oka nem a terhesség volt, hanem az, hogy otthon voltam az utolsó 1 hónapban és alig mozogtam már. Viszont enni meg ugyanúgy ettem mint szoktam, mikor aktív vagyok.
Nekem az utolsó 5 hetben jott fel a legtöbb, heti 2 kg. De csak víz volt, mert ennki nem sokat tudtam, nyomta a gyerek a gyonrom.
Moat nem tudom, hogy lesz, most vagyok 28 hetes.
32.hetig 2kgot híztam
Utana még 5öt a végéig
Első trimeszter +2 kg, második trimeszter +7kg, harmadik trimeszter +8 kg.
Szülés után 2 hónappal 3 kg maradt rajtam, az azóta is ott van (7 hónapja szültem).
30. hétig 9 kilót híztam, a 36-ig feljött még 2kg,de utána már semmi.40+6ra született meg a fiam.
Engem is folyton ezzel csesztettek, nagyon féltem, hogy +20 kiló lesz a végére, de szerencsére 11nél megállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!